X

Luja-yhtiöt

Luja on kolmannen polven perheyritys. Olemme toimineet rakennusalalla jo 68 vuotta, yhtiö perustettiin 16.11.1953. Tänään Luja on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Liikevaihtomme on 801 M€ ja meillä työskentelee yli 1600 lujaa ammattilaista. Luja-yhtiöihin kuuluvat rakennusliike Lujatalo Oy, betoniteollisuusyritys Lujabetoni Oy ja kuivatuoteyritys Fescon Oy. Lujabetonilla on myös toimintaa Ruotsissa.

Yhdessä rakentaen

Lujatalo on monipuolinen valtakunnallinen rakentaja. Lujatalon palveluvalikoimaan kuuluvat asunto- ja toimitilarakentaminen sekä uudis- ja korjausrakentaminen. Korjausrakentaminen on Lujatalon erikoisosaamista.

Lujatalo.fi

Lujakoti on uudisasunto, jossa arki sujuu. Pohjaratkaisut on suunniteltu huolella. Asuntojen materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia, sisustusratkaisut kauniita ja yksilöllisiä.

Lujakoti.fi

Vahvin betoniosaaja

Lujabetoni on Luja-yhtiöiden betoniosaaja ja Suomen kolmanneksi suurin betoniteollisuusyritys. Se tekee kaikkea betonista: toimitila-, asuinrakentamis- ja maatalouselementtejä, valmisbetonia, ratapölkkyjä, paaluja ja infratuotteita. Tehtaita Lujabetonilla on kaikkiaan 27, joista niistä neljä Tukholmassa.

Lujabetoni.fi

Pinnan verran parempi

Fescon on Hyvinkäällä ja Haukiputaalla toimiva, Suomen toiseksi suurin kuivatuoteyritys. Se tarjoaa pitkälle itse kehittämiään kuivatuotteita uudis- ja korjausrakentamiseen. Fesconin päätuotteita ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä. ja lattiatasoitteet, lattiapinnoitteet, eristerappausjärjestelmät sekä laatoitus- ja vedeneristystuotteet.

Fescon.fi