X

Luja-yhtiöt

Luja on kolmannen polven perheyritys. Olemme toimineet rakennusalalla jo 70 vuotta, yhtiö perustettiin 16.11.1953. Tänään Luja on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Liikevaihtomme on 840 M€ ja meillä työskentelee lähes 1 900 lujaa ammattilaista. Luja-yhtiöihin kuuluvat rakennusliike Lujatalo Oy, betoniteollisuusyritys Lujabetoni Oy ja laasti-, hiekka- ja pinnoitetuoteyritys Fescon Oy. Lujabetonilla on myös toimintaa Ruotsissa.

Yhdessä rakentaen

Lujatalo on monipuolinen valtakunnallinen rakentaja. Lujatalon palveluvalikoimaan kuuluvat asunto- ja toimitilarakentaminen sekä uudis- ja korjausrakentaminen. Korjausrakentaminen on Lujatalon erikoisosaamista.

Lujatalo.fi

Lujakoti on uudisasunto, jossa arki sujuu. Pohjaratkaisut on suunniteltu huolella. Asuntojen materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia, sisustusratkaisut kauniita ja yksilöllisiä.

Lujakoti.fi

Vahvin betoniosaaja

Lujabetoni on Luja-yhtiöiden betoniosaaja ja Suomen kolmanneksi suurin betoniteollisuusyritys. Se tekee kaikkea betonista: toimitila-, asuinrakentamis- ja maatalouselementtejä, valmisbetonia, ratapölkkyjä, paaluja ja infratuotteita. Tehtaita Lujabetonilla on kaikkiaan 27, joista niistä neljä Tukholmassa.

Lujabetoni.fi

Suurin suomalainen

Fescon Oy on suurin suomalainen rakennusalan laasti-, hiekka- ja pinnoitetuotteiden kehittäjä ja valmistaja. Tehtaat sijaitsevat Hausjärvellä, Haukiputaalla, Raahessa, Harjavallassa ja Tuusulassa. Fesconin päätuotteita ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä- ja lattiatasoitteet, Nanten betonilattiapinnoitteet, eristerappausjärjestelmät sekä laatoitus- ja vedeneristystuotteet. Muuraus- ja rappaustyömaille on vuokrattavia siilo- ja sekoituskalustoja. Lisäksi hiekkaliiketoimintayksikkö tarjoaa mm. pihanrakennus-, puhallus-, voimalaitos-, urheilukenttä- sekä vedensuodatuksen hiekkoja.

Fescon.fi