X

Luja työpaikkana

Rakennusalan suurkonsernina Luja tarjoaa monenlaisia tehtäviä vaativista kädentaito- ja palvelutehtävistä aina betoniteknologian suunnittelu- ja myyntitehtäviin. Työtä tehdään lähellä asiakasta ja ammattitaito punnitaan joka päivä. Lujalla Sinua odottaa vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuus itsenäiseen työhön, päätöksentekoon ja kehittymiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki.
Katso alta avoimet työpaikat tai täytä avoin hakemus.

Hae avoimia paikkoja

TUOTANTOINSINÖÖREJÄ, UUSIMAA ASUNTORAKENTAMINEN

Työpäiväsi koostuu monipuolisista työmaatehtävistä, joiden menestyksellinen hoitaminen edesauttaa työmaan pysymistä tavoitteissa laadun, aikataulun ja kustannusten osalta. Työtehtäviisi kuuluvat mm. hankintojen suunnittelu ja tekeminen, lisä- ja muutostöiden hallinta, suunnittelun koordinointi sekä raportointi. Tehtäväsi mahdollistaa osallistumisesi erilaisiin kehitysprojekteihin sekä osaamisesi jakamisen organisaatiossa eteenpäin.

Odotamme sinulta

• tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. RI, RKM)

• asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

• hyviä tietoteknisiä taitoja, digitaalisen rakentamisen ymmärtämistä ja valmiutta tietomallintamisen hyödyntämiseen tai sen oppimiseen

• aiempi kokemus työmaa-/tuotantoinsinöörin tai työnjohtajan tehtävästä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on halu kehittyä ja oppia alaa. Lujatalossa mahdollistamme tämän hyvässä porukassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän hyvähenkisessä työyhteisössä, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki!

Lisätietoja tehtävästä antaa Juuso Haatainen, p. 044 585 2826 / juuso.haatainen@luja.fi

Hae paikkaa 30.11.2020 mennessä täyttämällä hakemuslomake alla olevasta linkistä. Halutessasi voit lisätä liitteeksi vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n.

Lue lisää ja hae paikkaa

TAKUUTYÖNJOHTAJA, UUSIMAA

Tehtävässä toimit työnjohtajana takuu- ja vuosikorjauksissa.

Odotamme sinulta

• tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI)

• kokemusta takuukorjauksista ja kykyä toimia itsenäisesti vuosi- ja takuukorjauskohteissa

• asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja

• hyviä tietoteknisiä taitoja, digitaalisen rakentamisen ymmärtämistä ja valmiutta tietomallintamisen hyödyntämiseen tai sen oppimiseen

Lujatalossa tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän hyvähenkisessä työyhteisössä, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä vahva yhdessä tekemisen meininki!

Lisätietoja tehtävästä antaa takuutyöpäällikkö Jarmo Aapalahti, p. 044 585 2913 / jarmo.aapalahti@luja.fi

Hae paikkaa 30.10.2020 mennessä täyttämällä hakemuslomake alla olevasta linkistä. Halutessasi voit lisätä liitteeksi vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n.

Lue lisää ja hae paikkaa

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, UUSIMAA

Projektipäällikkönä vastaat Uudenmaan korjaus- ja toimitilarakentamisen alueyksikön rakennuttamiseen liittyvästä suunnittelunohjauksesta, suunnittelusta, kehittämisestä ja johtamisesta.

Odotamme sinulta:

· soveltuvaa koulutusta, esim. RKM, RI, DI, arkkit.

· useamman vuoden työkokemusta rakennusalalta

· työkokemusta tuloksellisesta toimitilarakentamisesta tai -rakennuttamisesta sekä suunnittelunohjauksesta

· digitaalisen rakentamisen ymmärtämistä ja valmiutta tietomallintamisen hyödyntämiseen tai sen oppimiseen

· hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja

· oma-aloitteista ja vastuullista työotetta

Lujatalossa tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän hyvähenkisessä työyhteisössä, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä vahva yhdessä tekemisen meininki!

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Niila Aunio, p. 044 585 2722 / niila.aunio@luja.fi

Hae paikkaa 25.9.2020 mennessä lähettämällä hakemus alla olevasta linkistä.

Lue lisää ja hae paikkaa

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA JA TYÖNJOHTAJIA, UUSIMAA ASUNTORAKENTAMINEN (jatkuva haku)

Vastaavana työnjohtajana toimit uusien työmaiden ja työmaaorganisaation vastuullisena vetäjänä. Työnjohtajana työpäiväsi koostuu pääosin vastuullasi olevien työvaiheiden työnjohdosta sekä aliurakoitsijoiden ohjauksesta sovitulla työmaalla.

Odotamme sinulta

• soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI, DI)

• kokemusta työmaan johtamisesta ja toteutuksesta

• vastuullisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta

• hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä

• digitaalisen rakentamisen ymmärtämistä ja valmiutta tietomallintamisen hyödyntämiseen tai sen oppimiseen

• työturvallisuuden huomioimista kaikessa toiminnassasi

Lujatalossa tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän hyvähenkisessä työyhteisössä, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä vahva yhdessä tekemisen meininki!

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantojohtaja Harri Halinen, p. 044 585 2797 / harri.halinen@luja.fi

Hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake alla olevasta linkistä. Voit lisätä liitteeksi vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n.

Lue lisää ja hae paikkaa

Markkinointisuunnittelija – Siilinjärven pääkonttoriin

Lujabetoni on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja kasvu jatkuu edelleen vahvana. Varmistaaksemme markkinointiviestinnälle riittävät resurssit,

haemme nyt markkinointisuunnittelijaa pääkonttoriimme Siilinjärvelle.

Odotamme sinulta monipuolista nykyaikaisen markkinointiviestinnän osaamista. Hallitset digitaalisen markkinoinnin viimeisimmät menetelmät, sinulla on visuaalista silmää ja osaat veistellä hyvää tekstiä. Hallitset Adoben kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmat. Et vierasta kameraa ja kykenet tuottamaan monipuolista sisältöä sosiaalisiin medioihin videoista alkaen. Myös perinteisemmän mainonnan suunnittelu ja toteuttaminen onnistuu. Olet tottunut työskentelemään hektisessä työympäristössä ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Hyvästä huumorintajusta ja sosiaalisesta luonteesta ei ole myöskään haittaa.

Tarjoamme sinulle hyvät työkalut, paljon töitä ja erittäin mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa teollisessa konsernissa, jolla on vakaa ja kasvollinen perheyhtiöomistus. Kuulut Luja-yhtiöiden markkinointitiimiin kuuden muun markkinointi- ja viestintäammattilaisen kanssa. Toimipaikkasi on Lujabetonin pääkonttorissa Siilinjärvellä, noin 25 km Kuopiosta pohjoiseen. Savon ja Kuopion seudun dynaaminen kaupunkiympäristö yhdistettynä luonnonläheiseen asumiseen ja hyviin palveluihin tarjoavat upean elämänlaadun. Olemme myös tunnettu vetovoimaisena työnantajana, joka panostaa henkilöstön hyvinvointiin erittäin laajasti sekä tarjoaa hyvät kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla brändi- ja viestintäjohtaja Jussi Hirvelälle, puh. 044 585 2930, joka on varmimmin tavoitettavissa klo. 16 jälkeen. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 1.11.2020 mennessä osoitteeseen jussi.hirvela@luja.fi.

Kirjanpitäjä/Controller – Siilinjärven pääkonttoriin

Etsimme kirjanpitäjää/controlleria Lujabetonille Siilinjärvelle.

Odotamme sinulta vahvaa kirjanpidon ja raportoinnin ammattitaitoa, jota olet jo kerryttänyt opinnoissasi ja työtehtävissäsi. Olet täsmällinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Tukenasi on kokenut ja ammattitaitoinen talouden tiimi. Lujabetonin laaja tehdasverkosto ja tuotevalikoima edellyttävät kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja sujuvaa yhteistyötä liiketoimintaorganisaation kanssa. Odotamme myös halua ja kykyä ymmärtää betonituotteita ja teollista valmistustoimintaa ja niihin liittyviä kirjanpidon ja raportoinnin erityispiirteitä.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa teollisessa konsernissa, jolla on vakaa ja kasvollinen perheyhtiöomistus. Toimipaikkasi on Lujabetonin pääkonttorissa Siilinjärvellä, noin 25 km Kuopiosta pohjoiseen. Savon ja Kuopion seudun dynaaminen kaupunkiympäristö yhdistettynä luonnonläheiseen asumiseen ja hyviin palveluihin tarjoavat upean elämänlaadun. Olemme myös tunnettu vetovoimaisena työnantajana, joka panostaa henkilöstön hyvinvointiin erittäin laajasti sekä tarjoaa hyvät kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla talousjohtaja Jukka Vehviläiselle, puh. 044 585 2070, varmimmin tavoitettavissa to 1.10. ja ma 5.10. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 16.10.2020 mennessä osoitteeseen jukka.vehvilainen@luja.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa joten ole nopea!

P.S. Lue Lujabetonin talousjohtaja Jukka Vehviläisen kiitoskirjoitus kirjanpidon ammattilaisille osoitteessa: https://www.lujabetoni.fi/2020/10/02/kiitos-kirjanpidon-ammattilaisille/

Työnjohtaja Järvenpään tehtaalle

Vastaat tehtaan elementtituotannon toimintaprosesseista ja työn johtamisesta. Toimenkuvaan sisältyy myös henkilöstö- ja materiaalilogistiikan tehtäviä.

Eduksi katsotaan aiempi työ- ja työnjohtokokemus elementtitehtaasta tai muusta valmistavasta teollisuudesta. Toivomme, että sinulla on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus, mutta myös esim. kone- ja tuotantotekniikan insinöörin koulutus on sovelias tehtävään.

Luonteeltasi olet jämäkkä ja sinulla on halua ja kykyä ottaa vastuuta.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kiinnostavaan ja laajaan työnkuvaan menestyvässä yrityksessä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet. Palkka sovitaan aikaisemman työkokemuksen ja taitojen mukaan.

Hakemukset 30.09.2020 mennessä risto-matti.valta@luja.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Risto-Matti Valta 044 585 2200

Betonityöntekijöitä Järvenpään tehtaalle

Lujabetoni hakee Järvenpään uuteen megatehtaaseensa jatkuvasti uusia työntekijöitä. Tällä hetkellä haemme erityisesti:

BETONITYÖNTEKIJÖITÄ

ontelo- ja superlaattatuotantoon.

Yhteydenotot: Jari Taivalantti 044 585 2201 tai jari.taivalantti@luja.fi

sekä seinätuotantoon.

Yhteydenotot: Kaido Urm 044 585 2081 tai kaido.urm@luja.fi

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / rakentaminen

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / betoniteollisuus

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / Fescon

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Avoin työhakemus

Katso videoita erilaisista toimenkuvista Lujalla

Kunnossapidon asentaja ja työnohjaaja

Lujabetoni Oy

Tuotekehitysinsinööri

Fescon Oy

Betonimies

Lujabetoni Oy

Asiakaspalveluinsinööri

Lujatalo Oy

Kirvesmies

Lujatalo Oy

Työpäällikkö

Lujatalo Oy

Työnjohtaja

Lujatalo Oy

Tuotantoinsinööri

Lujatalo Oy

Tietomallinnuspäällikkö

Lujatalo Oy

Prosessinhoitaja

Lujabetoni Oy

Tuotannonsuunnittelija

Lujabetoni Oy

Työnjohtoharjoittelija

Lujabetoni Oy

Myyntipäällikkö

Lujabetoni Oy

Laadunvalvontapäällikkö

Fescon Oy

Myyntipäällikkö

Fescon Oy

Tutustu Lujiin työtehtäviin

Luja-yhtiöillä henkilökunnan osaamista arvostetaan ja kehittymistä tuetaan. Linkkien takaa voit lukea kuvauksia muutamista keskeisistä tehtävistä ja niissä vaadittavasta osaamisesta. Sieltä löytyy myös joitakin Lujien ammattilaisten haastatteluja videon muodossa.