X

Luja työpaikkana

Rakennusalan suurkonsernina Luja tarjoaa monenlaisia tehtäviä vaativista kädentaito- ja palvelutehtävistä aina betoniteknologian suunnittelu- ja myyntitehtäviin. Työtä tehdään lähellä asiakasta ja ammattitaito punnitaan joka päivä. Lujalla Sinua odottaa vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuus itsenäiseen työhön, päätöksentekoon ja kehittymiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki.
Katso alta avoimet työpaikat tai täytä avoin hakemus.

Hae avoimia paikkoja

Kesäharjoittelijoita/kesätyöntekijöitä

Tulevana kesänä tarjoamme rakennusalan opiskelijoille ja alasta kiinnostuneille mahdollisuuden päästä kehittymään ja näyttämään kykynsä rakentamisen monipuolisissa tehtävissä ympäri Suomen. Meillä on vauhdikas ilmapiiri ja teemme työtä ammattitaidolla, yhdessä rakentaen.

Hae heti mukaan Lujaan joukkoomme! Kesätyöhaku on nyt käynnissä ja päättyy 31.3.2019.

Täytä hakemus

Lakimies, Espoo

Haemme Espoon pääkonttorillemme lakimiestä.

Odotamme sinulta:

– oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa

– hyvää sopimusjuridiikan tuntemusta

– 3-5 vuoden työkokemusta rakennus-/yritysliiketoiminnasta tai asianajotehtävistä

– hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän asiantuntijaorganisaatiossamme, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden koulutukseen ja ammattitaitosi kehittämiseen. Tehtävässä pääset vaikuttamaan näköalapaikalta rakennusyhtiön kärkihankkeisiin. Olemme nopeatempoinen ja vauhdikas porukka ja meillä on vahva yhdessä tekemisen meininki!

Haluatko kuulla lisää? Kysymyksiisi vastaa lakiasiainjohtaja Olli Porokka, puh. 044 585 2729

Hae paikkaa 9.4.2019 mennessä täyttämällä hakemuslomake klikkaamalla alla olevaa painiketta. Lisää hakemuslomakkeen liitteeksi vapaamuotoinen hakemuskirje ja CV.

Täytä hakemus

Vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia, Joensuu

Toimintamme kasvaessa haemme Itä-Suomen alueen Joensuun yksikköön vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia.

Vastaavana työnjohtajana toimit uusien työmaiden ja työmaaorganisaation vastuullisena vetäjänä. Työnjohtajana työpäiväsi koostuu pääosin vastuullasi olevien työvaiheiden työnjohdosta sekä aliurakoitsijoiden ohjauksesta sovitulla työmaalla.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI, DI) sekä kokemusta urakkahankeen ja työmaan johtamisesta sekä toteutuksesta. Hallitset työmaan kustannusten ohjauksen ja laadukkaan toteutuksen. Odotamme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja, digitaalisen rakentamisen ymmärtämistä ja valmiutta tietomallintamisen hyödyntämiseen tai sen oppimiseen. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä, kykenet toimimaan sekä itsenäisesti että ryhmässä ja tulet hyvin toimeen asiakkaiden kanssa. Pidämme tärkeänä, että työturvallisuus näkyy kaikessa toiminnassasi.

Lujatalossa tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän hyvähenkisessä työyhteisössä, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Antti Nevalainen, puh. 044 585 2378 / antti.nevalainen@luja.fi

Hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake 7.4.2019 mennessä klikkaamalla alla olevaa painiketta. Halutessasi voit lisätä liitteeksi vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n.

Täytä hakemus

Vastaavia työnjohtajia, Kuopio

Toimintamme kasvaessa haemme Itä-Suomen alueen Kuopion uudis- ja korjausrakentamisen yksikköihin vastaavia työnjohtajia.

Vastaavana työnjohtajana toimit uusien työmaiden ja työmaaorganisaation vastuullisena vetäjänä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI, DI) sekä useamman vuoden kokemusta urakkahankeen ja työmaan johtamisesta sekä toteutuksesta. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä, kykenet toimimaan sekä itsenäisesti että ryhmässä ja tulet hyvin toimeen asiakkaiden kanssa. Odotamme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja, digitaalisen rakentamisen ymmärtämistä sekä valmiutta tietomallintamisen hyödyntämiseen tai sen oppimiseen. Pidämme tärkeänä, että työturvallisuus näkyy kaikessa toiminnassasi.

Lujatalossa tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän hyvähenkisessä työyhteisössä, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Korjausrakentaminen: työpäällikkö Pasi Vornanen, puh. 044 585 2668 / pasi.vornanen@luja.fi Uudisrakentaminen: työpäällikkö Ari Jokelainen, ari.jokelainen@luja.fi, puh. 044 585 2614

Hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake 7.4.2019 mennessä klikkaamalla alla olevaa painiketta. Halutessasi voit lisätä liitteeksi vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n.

Täytä hakemus

Laskentainsinööri, Kuopio

Toimintamme kasvaessa haemme Itä-Suomen alueen Kuopion korjausrakentamisen yksikköön laskentainsinööriä.

Laskentainsinöörinä pääset mukaan korjausrakentamisen monipuolisiin kustannuslaskentatehtäviin. Vastaat itsenäisesti laskentapäällikön alaisuudessa sovituista laskentaprosesseista, mm. hinnoittelusta, tarjoukseen liittyvistä hankintakyselyistä, määrälaskennasta ja alustavasta tuotannonsuunnittelusta.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusalan teknistä koulutusta sekä kokemusta korjausrakentamisen työmaatehtävistä, määrälaskennasta tai hinnoittelusta. Odotamme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja, digitaalisen rakentamisen ymmärtämistä ja valmiutta tietomallintamisen ja rakennusosalaskennan hyödyntämiseen. Tehtävässä tarvitset oma-aloitteista, järjestelmällistä ja pitkäjänteistä työskentelyotetta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittyä tehtävässä ja oppia uutta.

Lujatalossa tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän hyvähenkisessä työyhteisössä, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Pasi Vornanen, puh. 044 585 2668 / pasi.vornanen@luja.fi

Hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake 7.4.2019 mennessä klikkaamalla alla olevaa painiketta. Halutessasi voit lisätä liitteeksi vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n.

Täytä hakemus

Projektipäällikkö, Kuopio

Toimintamme kasvaessa haemme Itä-Suomen alueen Kuopion uudisrakentamisen yksikköön projektipäällikköä.

Projektipäällikkönä tehtäviisi kuuluu mm.

– vastata projektien suunnittelusta ja aikatauluista

– suunnitelmien ratkaisuvaihtoehtojen kustannusvertailu

– ohjata tulosvastuullisesti suunnitteluprosessin toteutumista

Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. RI, DI, RKM). Olet ollut mukana kerrostalohankkeiden suunnittelun ohjauksessa ja rakennuttajatehtävissä, tunnet perustajaurakointiprosessin ja sinulla on aiempaa kokemusta rakennusalan työmaatehtävistä. Olet sosiaalinen, ulospäin suuntautunut ja tulet hyvin toimeen hankkeen eri osapuolien kanssa. Odotamme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja, digitaalisen rakentamisen ymmärtämistä ja valmiutta tietomallintamisen hyödyntämiseen tai sen oppimiseen.

Lujatalossa tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän hyvähenkisessä työyhteisössä, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Ari Jokelainen, puh. 044 585 2614 / ari.jokelainen@luja.fi

Hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake 7.4.2019 mennessä klikkaamalla alla olevaa painiketta. Halutessasi voit lisätä liitteeksi vapaamuotoisen hakemuksen ja/tai CV:n.

Täytä hakemus

Jatkuva rekrytointi Järvenpään tehtaaseen

Lujabetoni hakee Järvenpään uuteen megatehtaaseensa jatkuvasti uusia työntekijöitä. Tällä hetkellä haemme erityisesti laatta- ja seinätuotannon avainhenkilöitä.

Tarvitsemme tulevaisuudessa mm:

VALMISTUSPÄÄLLIKÖITÄ

TYÖNJOHTAJIA

TUOTANNONSUUNNITTELIJOITA

KOKENEITA BETONITYÖNTEKIJÖITÄ

Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja voit hakea Sinua kiinnostaviin tehtäviin tämän haun kautta. Töiden aloitus tehtäväkohtaisen aikataulun ja sopimuksen mukaan.

Löydät ajantasaisen tiedon käynnissä olevista rekrytoinneista kumppanimme StaffPointin työpaikkaportaalista.

Katso juuri nyt avoinna olevat tehtävät Järvenpäässä!

Kesätyötä prosessinhoitajalle tai laborantille pääkaupunkiseudulla

Vastaat betonin valmistuksesta, laadunvalvonnasta, raaka-aineiden hallinnasta ja logistiikasta. Työnkuvaan kuuluu betonin valmistus, yhteydenpito työmaalle ja toimitusten järjestelyt yhdessä tilauskeskuksen kanssa.

Olet henkilö, joka pystyy hoitamaan monta asiaa yhtä aikaa. Odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen, kehityshakuinen ja vastuuntuntoinen. Aikaisempi kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Koulutamme tehtävään, maksamme kilpailukykyisen palkan ja tarjoamme myös kesän jälkeen mahdollisuuden jatkaa työtehtävissä esimerkiksi opiskeluiden ohella. Lujabetoni tarjoaa mainiot uramahdollisuudet.

Itsenäisen tehtäväkenttäsi tukena sinulla on loistava ja joustava tiimi sekä työtäsi helpottavat tehokkaat järjestelmät.

Lisätietoja tuotantopäällikkö Sami Kurjenmäki 044 585 2433

Hakemukset 30.3.2019 mennessä sami.kurjenmaki@luja.fi

Katso lisää Helsingin tehtaasta!

Levyseppähitsaajia Kärsämäelle

Töitä tarjolla kahdelle levyseppähitsaajalle. Työ sisältää teräsmuottien valmistusta. Käytettäviä koneita ovat mm. mig-hitsauslaitteet, levyleikkuri, kanttikone ja vannesaha. Muutaman vuoden työkokemus on eduksi.

Olethan henkilö, joka on oma-aloitteinen ja osaa lukea piirustuksia. Työ vaatii myös tarkkuutta ja on vuorotyötä.

Tule mukaan kehittyvään yritykseen!

Lisätietoja valmistuspäällikkö Ari Tikkanen 044 585 2195 tai työnjohtaja Heikki Manninen 044 585 2244

Hakemukset 15.4.2019 mennessä ari.tikkanen@luja.fi

Katso lisää Kärsämäen tehtaasta!

Ajojärjestelijä

Tarjolla ajojärjestelijän töitä valitsemallasi paikkakunnalla: Hämeenlinnassa, Järjenpäässä tai Siilinjärvellä.

Hoidat lähtevien tuotteiden kuljetusjärjestelyt ja tonttilogistiikan. Toimit yhteyshenkilönä tehtaiden, sopimusautoilijoiden ja työmaiden välillä. Työ on haastavaa eikä yksikään päivä ole samanlainen.

Hoidat kesäloman tuuraukset aluksi Siilinjärvellä, Kärsämäellä ja Hämeenlinnassa. Haemme ajojärjestelijää ensisijaisesti kesälomien tuuraukseen, mutta pysyvä työpaikka mahdollinen Järvenpäässä, jos sopivan henkilön saamme hoitamaan tehtäviä.

Työ alkaa 1.5.2019 joko määräaikaisena ajalla 1.5-31.8.2019 tai toistaiseksi.

Lisätietoja: Pekka Ruotsalainen (PERU), Kuljetuspäällikkö, 044 5852 383, pekka.ruotsalainen@luja.fi

Katso lisää tehtaistamme!

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / rakentaminen

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / betoniteollisuus

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / Fescon

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Avoin työhakemus

Katso video Järvenpään tehtaan rekrytoinneista!

Katso videoita erilaisista toimenkuvista Lujalla

Työpäällikkö

Lujatalo Oy

Työnjohtaja

Lujatalo Oy

Tuotantoinsinööri

Lujatalo Oy

Lakimies

Lujatalo Oy

Tietomallinnuspäällikkö

Lujatalo Oy

Prosessinhoitaja

Lujabetoni Oy

Tuotannonsuunnittelija

Lujabetoni Oy

Työnjohtoharjoittelija

Lujabetoni Oy

Myyntipäällikkö

Lujabetoni Oy

Laadunvalvontapäällikkö

Fescon Oy

Myyntipäällikkö

Fescon Oy

Tutustu Lujiin työtehtäviin

Luja-yhtiöillä henkilökunnan osaamista arvostetaan ja kehittymistä tuetaan. Linkkien takaa voit lukea kuvauksia muutamista keskeisistä tehtävistä ja niissä vaadittavasta osaamisesta. Sieltä löytyy myös joitakin Lujien ammattilaisten haastatteluja videon muodossa.