X

Luja työpaikkana

Rakennusalan suurkonsernina Luja tarjoaa monenlaisia tehtäviä vaativista kädentaito- ja palvelutehtävistä aina betoniteknologian suunnittelu- ja myyntitehtäviin. Työtä tehdään lähellä asiakasta ja ammattitaito punnitaan joka päivä. Lujalla Sinua odottaa vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuus itsenäiseen työhön, päätöksentekoon ja kehittymiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki.
Katso alta avoimet työpaikat tai täytä avoin hakemus.

Hae avoimia paikkoja

PALKANLASKENNAN HARJOITTELIJA

Tule vahvistamaan liiketoiminnan tukeen kuuluvaa HR-yksikköämme!

Tuleva työpisteesi sijaitsee Kuopiossa, mutta osa työtehtävistä soveltuu täysin etänä tehtäviksi. Perehdytyksesi työtehtäviin sen sijaan suoritetaan lähityönä. Tulevat lähimmät työkaverisi ovat palkkatiimin seitsemän sekä HRD-tiimin viisi kollegaa. Lisäksi kuulut Lujatalo Oy:n HR-yksikköön, jossa työskentelee 17 kehitysmyönteistä ja innostavaa työkaveria ympäri Suomen.

Tule siis meille kollegaksi! Hae paikkaa viimeistään 5.3.2021 täyttämällä hakemuslomake Lujatalon rekrysivuilla. Lisääthän hakemuslomakkeen liitteeksi vapaamuotoisen hakemuskirjeen ja CV:n. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi, sekä milloin voisit aloittaa työskentelyn. Pyrimme aloittamaan tehtävään soveltuvien hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Haluatko kuulla lisää? Kysymyksiisi vastaa henkilöstön kehittämispäällikkö Susanna Ahola, puh. 044 585 2525 / susanna.ahola@luja.fi maanantaina 22.2. klo 12-13, keskiviikkona 24.2. klo 12-14 sekä perjantaina 26.2. klo 10-11.

Lue lisää ja hae paikkaa

Laskentainsinööri, Uusimaa

Haemme nyt Uudenmaan alueyksikköömme laskentainsinööriä vahvistamaan toimitila- ja korjausrakentamisen laskentatiimiä Espooseen. Laskentainsinöörinä vastaat tarjous- ja kustannuslaskennasta yhdessä laskentapäällikön ja työpäällikön kanssa. Tässä vakituisessa tehtävässä tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua moninaisten rakennusalan kärkihankkeiden kustannuslaskentatoimintaan. Esimerkkejä yksikkömme viimeaikaisista toimitila- ja korjausrakentamisen erikoiskohteista ovat mm. Tikkurilan kirkko, Hyvinkään keskuslukio Kipinä, Taideyliopisto, Ressun lukion ja Lauttasaaren kirkon saneeraus, Päijät-Hämeen Keskussairaala sekä Matinkylän uimahalli.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta ainakin:

– kokemusta kustannus- ja määrälaskennasta

– kokemusta suunnitelmien lukemisesta kokonaisuutena, olivat ne sitten perinteisiä paperisia tai tietomallipohjaisia

– soveltuvaa rakennusalan teknistä koulutusta (esim. rakennusmestari, rakennusinsinööri tai diplomi-insinööri)

– hyviä ohjelmistoteknisiä taitoja

Tule siis meille kollegaksi! Hae paikkaa viimeistään 1.3.2021 täyttämällä hakemuslomake Lujatalon rekrysivuilla. Lisääthän hakemuslomakkeen liitteeksi vapaamuotoisen hakemuskirjeen ja CV:n. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi, sekä milloin voisit aloittaa työskentelyn. Pyrimme aloittamaan tehtävään soveltuvien hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Haluatko kuulla lisää? Kysymyksiisi vastaa laskentapäällikkö Jussi Kivistö, p. 044 585 2770 / jussi.kivisto@luja.fi

Lue lisää ja hae paikkaa

Laskentainsinööri, Pohjois-Suomi

Haemme nyt Pohjois-Suomen alueyksikköömme laskentainsinööriä vahvistamaan laskentatiimiämme Ouluun. Laskentainsinöörinä vastaat tarjous- ja kustannuslaskennasta yhdessä laskentapäällikön ja työpäällikön kanssa. Tässä vakituisessa tehtävässä tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua moninaisten rakennusalan kärkihankkeiden kustannuslaskentatoimintaan.

Tehtävää tällä hetkellä hoitava Lujalainen on jäämässä eläkkeelle, emmekä kuvittelekaan että täyttäisit hänen saappaansa heti ensimmäisenä työpäivänä. Mutta menestyäksesi tehtävässä pitkällä aikavälillä toivomme sinulta ainakin:

– kokemusta kustannus- ja määrälaskennasta

– kokemusta suunnitelmien lukemisesta kokonaisuudessa, olivat ne sitten paperisia tai digitaalisia

– soveltuvaa rakennusalan teknistä koulutusta (esim. rakennusmestari, rakennusinsinööri tai diplomi-insinööri)

– hyviä ohjelmistoteknisiä taitoja

Tule siis meille kollegaksi! Hae paikkaa viimeistään 1.3.2021 täyttämällä hakemuslomake Lujatalon rekrysivuilla. Lisääthän hakemuslomakkeen liitteeksi vapaamuotoisen hakemuskirjeen ja CV:n. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi, sekä milloin voisit aloittaa työskentelyn. Pyrimme aloittamaan tehtävään soveltuvien hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Haluatko kuulla lisää? Kysymyksiisi vastaa laskentapäällikkö Jorma Leinonen, p. 044-585 2719 / jorma.leinonen@luja.fi

Lue lisää ja hae paikkaa

Projektipäällikkö, Pirkanmaa

Toimintamme kasvaessa haemme työkaveriksi uutta projektipäällikköä vahvistamaan Pirkanmaan alueyksikkömme hankekehitystiimiä Tampereelle. Tässä vakituisessa tehtävässä pääset toimimaan monipuolisessa hankekentässä, joka ei rajoitu pelkästään asuntogryndaamiseen, vaan johdettaviin rakennushankkeisiisi voi virkistävän vaihtelevasti kuulua toimitila- ja korjausprojekteja sekä näitä kaikkia hankemuotoja yhdistäviä hybridiprojekteja. Lisäksi tulevina vuosina meillä käynnistyy useita korkean rakentamisen kohteita ja aluerakennushankkeita. Urakka, gryndaus, KVR, elinkaari; meiltä löydät nämä kaikki!

Tule siis meille kollegaksi! Hae paikkaa viimeistään 28.2.2021 täyttämällä hakemuslomake Lujatalon rekrysivuilla. Lisääthän hakemuslomakkeen liitteeksi vapaamuotoisen hakemuskirjeen ja CV:n. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi, sekä milloin voisit aloittaa työskentelyn. Pyrimme aloittamaan tehtävään soveltuvien hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Haluatko kuulla lisää? Kysymyksiisi vastaa kiinteistökehityspäällikkö Markus Peltonen, p. 044 585 2526 / markus.peltonen@luja.fi

Lue lisää ja hae paikkaa

Kalustovastaava, Lounais-Suomi

Toimintamme kasvaessa haemme Turkuun kalustovastaavaa palvelemaan Lounais-Suomessa sijaitsevia Lujatalo-työmaitamme kaikissa heidän rakennuskalustotarpeissaan.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti kalustokeskuksen toiminnasta, koneiden ja laitteiden toimituksista ja palautuksista, koneiden huoltojen järjestämisestä sekä kalustohankinnoista. Vaikka tämä tehtävä Varsinais-Suomessa on uusi, niin tukenasi on ympäri Suomea toimiva kalustopalvelu ja sen henkilökunta.

Menestyt tässä tehtävässä jos tunnet työmaalla tarvittavan rakennuskaluston kuin omat taskusi, sillä työmaakäynnit ja niissä tehtävät kalustotarveselvittelyt ovat iso osa arkeasi. Kenties olet aiemmin työskennellyt kone- tai kalustovuokrauksen parissa ja haluaisit nyt ottaa seuraavan askeleen urallasi?

Kalustokeskukset ovat Lujatalon tuotannon tärkeimpiä tukitoimintoja, joten luonnollisesti keskeisimmät työssäsuoriutumismittarisi ovat tyytyväiset työmaat oikeine kalustoineen.

Toivomme sinulta siksi:

– Kokemusta kalustopalveluista ja erityisesti rakennuskalustosta

– Vastuunottokykyistä työotetta ja työtä pelkäämätöntä asennetta

– Valmiutta panostaa asiakaspalveluun sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

– Kykyä ja halua kehittää ja uudistaa toimintaa turvallisuusnäkökulma huomioiden

– Hyvät tietotekniset taidot

Lujatalossa uskomme osallistavaan johtamiseen ja ihmisiin. Uskallamme luvata, että meillä sinua odottaa monipuolinen ja työturvallisuutta huomioiva tehtäväkenttä jossa oma-aloitteisuutesi ja kehittämismyönteisyytesi palkitaan kilpailukykyisillä eduilla ja vahvalla yhdessä tekemisen meiningillä. Kolmannen sukupolven perheyrityksen kokemuksella uskallamme myös luvata, että osaamme luoda työntekijöillemme merkittäviä ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksia, mm. koulutuksilla ja selkeillä urapoluilla.

Tule siis meille kollegaksi! Hae paikkaa viimeistään 26.2.2021 täyttämällä hakemuslomake Lujatalon rekrysivuilla. Lisääthän hakemuslomakkeen liitteeksi vapaamuotoisen hakemuskirjeen ja CV:n. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi, sekä milloin voisit aloittaa työskentelyn. Pyrimme aloittamaan tehtävään soveltuvien hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Haluatko kuulla lisää? Kysymyksiisi vastaa kalustopäällikkö Arto Vänttilä, puh. 044 585 2583, arto.vanttila@luja.fi

Lue lisää ja hae paikkaa

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA JA TYÖNJOHTAJIA, UUSIMAA ASUNTORAKENTAMINEN (jatkuva haku)

Vastaavana työnjohtajana toimit uusien työmaiden ja työmaaorganisaation vastuullisena vetäjänä. Työnjohtajana työpäiväsi koostuu pääosin vastuullasi olevien työvaiheiden työnjohdosta sekä aliurakoitsijoiden ohjauksesta sovitulla työmaalla.

Odotamme sinulta

• soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI, DI)

• kokemusta työmaan johtamisesta ja toteutuksesta

• vastuullisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta

• hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä

• digitaalisen rakentamisen ymmärtämistä ja valmiutta tietomallintamisen hyödyntämiseen tai sen oppimiseen

• työturvallisuuden huomioimista kaikessa toiminnassasi

Lujatalossa tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän hyvähenkisessä työyhteisössä, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä vahva yhdessä tekemisen meininki!

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantojohtaja Harri Halinen, p. 044 585 2797 / harri.halinen@luja.fi

Hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake alla olevasta linkistä. Voit lisätä liitteeksi vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n.

Lue lisää ja hae paikkaa

PROSESSINHOITAJA OULUN VALMISBETONITEHTAALLE

Lujabetoni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva betoniteollisuuskonserni, jossa työskentelee yli 900 lujaa ammattilaista, 31 tehtaalla Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Lujabetoni on tunnustettu alan vetovoimaisimpana työnantajana, panostamme henkilöstömme hyvinvointiin kattavasti ja tarjoamme laajat kehittymismahdollisuudet.

Oulussa vuonna 2019 käyttöön otettu uusi ja moderni, suuren tuotantokapasiteetin valmisbetonitehdas yhdessä Lujabetonin aiemman valmisbetoniaseman kanssa ovat mahdollistaneet sujuvat toimitukset määrältään suurille kohteille sekä erikoisbetonien valmistamisen muun tuotannon ohella.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Oulun valmisbetonitehtaallemme

PROSESSINHOITAJAA

mielenkiintoisiin ja itsenäisiin betonimyllärin tehtäviin.

Työtehtävät sisältävät monipuolisesti betonin valmistusta, laadunvalvontaa ja käyttäjäkunnossapitoa. Lisäksi tehtävä sisältää ajojärjestelyä ja yhteydenpitoa työmaiden kanssa.

Tehtävässä menestymiseen parhaat edellytykset antaa soveltuva tekninen koulutus sekä kokemus betoniteollisuudesta ja teollisuuden valmistusprosesseista. Arvostamme tulevassa lujalaisessa positiivista ja kehittämishaluista otetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kehittyvässä ja vakaassa perheyrityksessä – mikäli ura Lujalla voisi siis olla seuraava suuntasi, ole meihin yhteydessä niin keskustellaan tarkemmin!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tehdaspäällikkö Ari-Pekka Kähköseltä, puh. 044 585 2314. Hae paikka 14.3.2021 mennessä alla olevasta linkistä.

Täytä hakemus

BETONITYÖNTEKIJÖITÄ SIILINJÄRVEN TEHTAALLE

Lujabetoni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva betoniteollisuuskonserni, jossa työskentelee yli 900 lujaa ammattilaista, 31 tehtaalla Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Lujabetoni on tunnustettu alan vetovoimaisimpana työnantajana, panostamme henkilöstömme hyvinvointiin kattavasti ja tarjoamme laajat kehittymismahdollisuudet.

Suomen kolmanneksi suurimman betoniteollisuusyrityksen, Lujabetonin, pääkonttori sijaitsee Siilinjärvellä. Tänne myös Feliks Isotalo perusti ensimmäisen betonituotetehtaansa vuonna 1953 eli Luja-yhtiöt ovat saaneet alkunsa täältä. Tehdasalue on laaja, peräti kahdenkymmenen hehtaarin laajuinen ja Siilinjärven tehtaat ovatkin Lujabetonin yksi suurimmista yksiköistä.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Siilinjärven tehtaallemme

BETONITYÖNTEKIJÖITÄ seinä-, runko- ja vakiotuotteiden valmistukseen.

Työtehtävät sisältävät monipuolisesti mm. muotin kasausta, raudoitusta, betonivaluja ja eristämistä.

Voit olla jo kokenut betonialan ammattilainen tai vasta uransa alkutaipaleella oleva rakennusalan tekijä. Rakennusalan koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi mutta tärkeintä työssä on positiivinen työote – meillä saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja koulutuksen sekä osaavan työporukan tuen. Lisäksi edellytämme tinkimätöntä asennetta työturvallisuusasioiden suhteen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät hyvässä työporukassa ja vakaan työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä hyvine henkilöstöetuineen.

Hakemuksen voit täyttää helposti alla olevasta linkistä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Täytä hakemus

SÄHKÖASENTAJA JÄRVENPÄÄN TEHTAALLE

Lujabetoni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva betoniteollisuuskonserni, jossa työskentelee yli 900 lujaa ammattilaista, 31 tehtaalla Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Kilpailukykymme perustuu vahvaan betoniosaamiseen, omaan asiakasohjautuvaan tuotekehitykseen ja tehokkaaseen toimintaan. Lujabetoni on tunnustettu myös alan vetovoimaisimpana työnantajana, panostamme henkilöstömme hyvinvointiin kattavasti ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.

Lujabetonin Järvenpäässä sijaitsevalla, vuonna 2018 käynnistyneellä megatehtaalla on tuotantolinjat Luja-Superlaatan, ontelolaatan ja seinäelementtien tuotantoa varten. Viimeisimpänä tehtaalla aloitettiin Lujabetonin uutuusinnovaation, Luja-Superkylpyhuoneen valmistus.

Etsimme nyt modernille Järvenpään tehtaallemme

SÄHKÖASENTAJAA

teollisuuden sähköasennus-, ennakkohuolto- ja kunnossapitotehtäviin.

Sinulla tulisi olla sähköasentajan perustutkinto ja mielellään vähintään muutaman vuoden työkokemus (1-5v) vastaavista tehtävistä. Mekaanisen kunnossapidon tuntemus on tehtävässä eduksi. Työtä tehdään tällä hetkellä keskeytyvässä 2-vuorossa. Huomioimme myös vastavalmistuneet tässä haussa, joten ole meihin rohkeasti yhteydessä niin katsotaan josko voisimme rakentaa sinulle sopivan urapolun lujaksi ammattilaiseksi.

Arvostamme tulevissa lujalaisissa positiivista työotetta sekä yhteistyötaitoja ja edellytämme tinkimätöntä asennetta työturvallisuusasioiden suhteen. Meillä saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja koulutuksen sekä osaavan ja mukavan työporukan tuen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät hyvässä työporukassa ja vakaan työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä hyvine henkilöstöetuineen.

Kysy lisää työstä ja Järvenpään tehtaasta Tehdaspalvelupäällikkö Jouni Heikkuriselta 044 585 2110.

Hakemuksen voit täyttää helposti alla olevasta linkistä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Täytä hakemus

Betonityöntekijöitä Järvenpään tehtaalle

Lujabetoni hakee Järvenpään uuteen megatehtaaseensa jatkuvasti uusia työntekijöitä. Tällä hetkellä haemme erityisesti:

BETONITYÖNTEKIJÖITÄ

ontelo- ja superlaattatuotantoon.

Yhteydenotot: Jari Taivalantti 044 585 2201 tai jari.taivalantti@luja.fi

sekä seinätuotantoon.

Yhteydenotot: Kaido Urm 044 585 2081 tai kaido.urm@luja.fi

Täytä avoin hakemus

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / rakentaminen

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / betoniteollisuus

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / Fescon

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Avoin työhakemus

Katso videoita erilaisista toimenkuvista Lujalla

Kunnossapidon asentaja ja työnohjaaja

Lujabetoni Oy

Tuotekehitysinsinööri

Fescon Oy

Betonimies

Lujabetoni Oy

Asiakaspalveluinsinööri

Lujatalo Oy

Kirvesmies

Lujatalo Oy

Työpäällikkö

Lujatalo Oy

Työnjohtaja

Lujatalo Oy

Tuotantoinsinööri

Lujatalo Oy

Tietomallinnuspäällikkö

Lujatalo Oy

Prosessinhoitaja

Lujabetoni Oy

Tuotannonsuunnittelija

Lujabetoni Oy

Työnjohtoharjoittelija

Lujabetoni Oy

Myyntipäällikkö

Lujabetoni Oy

Laadunvalvontapäällikkö

Fescon Oy

Myyntipäällikkö

Fescon Oy

Tutustu Lujiin työtehtäviin

Luja-yhtiöillä henkilökunnan osaamista arvostetaan ja kehittymistä tuetaan. Linkkien takaa voit lukea kuvauksia muutamista keskeisistä tehtävistä ja niissä vaadittavasta osaamisesta. Sieltä löytyy myös joitakin Lujien ammattilaisten haastatteluja videon muodossa.