X

Luja työpaikkana

Rakennusalan suurkonsernina Luja tarjoaa monenlaisia tehtäviä vaativista kädentaito- ja palvelutehtävistä aina betoniteknologian suunnittelu- ja myyntitehtäviin. Työtä tehdään lähellä asiakasta ja ammattitaito punnitaan joka päivä. Lujalla Sinua odottaa vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuus itsenäiseen työhön, päätöksentekoon ja kehittymiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki.
Katso alta avoimet työpaikat tai täytä avoin hakemus.

Hae avoimia paikkoja

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA JA TYÖNJOHTAJIA, UUSIMAA ASUNTORAKENTAMINEN

Vastaavana työnjohtajana toimit uusien työmaiden ja työmaaorganisaation vastuullisena vetäjänä. Työnjohtajana työpäiväsi koostuu pääosin vastuullasi olevien työvaiheiden työnjohdosta sekä aliurakoitsijoiden ohjauksesta sovitulla työmaalla.

Odotamme sinulta

• soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI, DI)

• kokemusta työmaan johtamisesta ja toteutuksesta

• vastuullisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta

• hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä

• digitaalisen rakentamisen ymmärtämistä ja valmiutta tietomallintamisen hyödyntämiseen tai sen oppimiseen

• työturvallisuuden huomioimista kaikessa toiminnassasi

Lujatalossa tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän hyvähenkisessä työyhteisössä, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä vahva yhdessä tekemisen meininki!

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantojohtaja Harri Halinen, p. 044 585 2797 / harri.halinen@luja.fi

Hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake alla olevasta linkistä. Voit lisätä liitteeksi vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n.

Lue lisää ja hae paikkaa

Hankintapäällikkö

Vahvin betoniosaaja etsii lisää menestystarinan tekijöitä

Tarjolla erinomainen mahdollisuus vaikuttavaan ja laajaan työkuvaan menestyvässä, kasvustrategian omaavassa teollisessa konsernissa. Taustalla on erittäin vakaa ja kasvollinen perheyhtiöomistus. Tehtävässä pääset käyttämään aikaisempaa osaamistasi ja vahvuuksiasi menestystarinan tekemisessä. Työnantajasi henkilöstökokemus on tunnustetusti alansa vetovoimaisin ja sinun jatkokehittymisestäsi sekä jaksamisestasi pidetään hyvää huolta.

Hankinnan ammattilainen – oletko Sinä seuraava Lujabetonin

HANKINTAPÄÄLLIKKÖ?

Työnkuvaasi kuuluu tuotantomateriaalien strateginen hankinta tehtaillemme. Tehtävä sisältää hankintatoimea laajasti, osin kansainvälisessä ympäristössä. Haet aktiivisesti uusia tuotantomateriaalien lähteitä ja kehität hankintatoimeamme. Ohjaat työssäsi hankintasopimusten mukaista toimintaa ja vastaat sovituilta osin myös kuljetustoiminnasta. Teet tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työpaikan optimaalisin sijainti on pääkonttorillamme Siilinjärvellä. Myös muut tehdaspaikkakuntamme ovat mahdollisia sijoituspaikkoja.

Odotamme Sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta hankintatehtävistä ja sopivaa koulutustaustaa. Kokemus rakennusalalta tai työskentelystä kiviaineksen parissa katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää hyvää ymmärrystä hankintatoimesta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kommunikoida vaivatta myös englanniksi. Henkilönä olet tuloshakuinen, vaikuttamiskykyinen ja analyyttinen – unohtamatta hymynkaretta suupielessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Lujabetonin hankinta- ja logistiikkajohtaja Pekka Tiihonen, puh. 044 585 2208, pekka.tiihonen@luja.fi ja Eezy Personnel, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, puh. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@eezy.fi.

Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 14.4.2020 mennessä osoitteessa https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/hankintapaallikko-6/

Katso video!

Betonityöntekijöitä ja työnjohtaja Järvenpään tehtaalle

Lujabetoni hakee Järvenpään uuteen megatehtaaseensa jatkuvasti uusia työntekijöitä. Tällä hetkellä haemme erityisesti laattatuotantoon:

BETONITYÖNTEKIJÖITÄ

ontelo- ja superlaattatuotantoon.

Yhteydenotot: Jari Taivalantti 044 585 2201 tai jari.taivalantti@luja.fi

TYÖNJOHTAJA

Lisätietoja ja yhteydenotot: Risto-Matti Valta 044 585 2200 tai risto-matti.valta@luja.fi

Töiden aloitus tehtäväkohtaisen aikataulun ja sopimuksen mukaan.

Kunnossapidon asentajia Hämeenlinnaan ja Järvenpäähän

Haemme Järvenpään ja Hämeenlinnan tehtaille kunnossapitoon, mekaanisen ja sähköpuolen asentajia.

Tehtäviin kuuluu teollisuuden koneiden ja laitteiden sekä kiinteistöjen kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt. Kunnossapitoasentaja tekee töidensä vaatimat tapahtumakirjaukset ARROW -järjestelmään. Tämä edellyttää monipuolista kunnossapitojärjestelmän hallintaa. Mekaaniselle asentajalle koulutus katsotaan eduksi ja sähköpuolelle vaaditaan sähköasentajan peruskoulutus. Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteellisuutta, joustavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen.

Lisäksi odotamme useamman vuoden työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä sekä ehdotonta sitoutumista 0-tapaturmatavoitteeseen ja tavoitteen vaatimiin toimintatapoihin.

Lisätietoja: Tehdaspalvelupäällikkö Jouni Heikkurinen, p. 044 585 2110

Hakemukset: 3.4.2020 mennessä, jouni.heikkurinen@luja.fi

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / rakentaminen

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / betoniteollisuus

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / Fescon

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Avoin työhakemus

Katso videoita erilaisista toimenkuvista Lujalla

Kunnossapidon asentaja ja työnohjaaja

Lujabetoni Oy

Tuotekehitysinsinööri

Fescon Oy

Betonimies

Lujabetoni Oy

Asiakaspalveluinsinööri

Lujatalo Oy

Kirvesmies

Lujatalo Oy

Työpäällikkö

Lujatalo Oy

Työnjohtaja

Lujatalo Oy

Tuotantoinsinööri

Lujatalo Oy

Lakimies

Lujatalo Oy

Tietomallinnuspäällikkö

Lujatalo Oy

Prosessinhoitaja

Lujabetoni Oy

Tuotannonsuunnittelija

Lujabetoni Oy

Työnjohtoharjoittelija

Lujabetoni Oy

Myyntipäällikkö

Lujabetoni Oy

Laadunvalvontapäällikkö

Fescon Oy

Myyntipäällikkö

Fescon Oy

Tutustu Lujiin työtehtäviin

Luja-yhtiöillä henkilökunnan osaamista arvostetaan ja kehittymistä tuetaan. Linkkien takaa voit lukea kuvauksia muutamista keskeisistä tehtävistä ja niissä vaadittavasta osaamisesta. Sieltä löytyy myös joitakin Lujien ammattilaisten haastatteluja videon muodossa.