X

Luja työpaikkana

Rakennusalan suurkonsernina Luja tarjoaa monenlaisia tehtäviä vaativista kädentaito- ja palvelutehtävistä aina betoniteknologian suunnittelu- ja myyntitehtäviin. Työtä tehdään lähellä asiakasta ja ammattitaito punnitaan joka päivä. Lujalla Sinua odottaa vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuus itsenäiseen työhön, päätöksentekoon ja kehittymiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki.
Katso alta avoimet työpaikat tai täytä avoin hakemus.

Hae avoimia paikkoja

TIETOMALLIKOORDINAATTORI, TAMPERE

Haemme nyt uutta asiantuntijaa vahvistamaan hyvämaineisen ja vakavaraisen perheyrityksemme Pirkanmaan alueyksikköön kuuluvaa kiinteistökehitys- ja rakennuttamistiimiä.

TIETOMALLIKOORDINAATTORINA

vastaat omalta osaltasi rakentamishankkeidemme tietomallinnuksen tavoitteiden määrittelystä sekä hankkeiden tietomallisuunnitelman laatimisesta yhteistyössä muun hankekehitystiimin ja digitaalisen rakentamisen tiimin kanssa. Tunnet yleiset tietomallivaatimukset sisällöltään ja sovellat tietomallintamisen näkökulmaa aikaisempaan ymmärrykseesi rakentamisprosessista. Osaat myös ohjata tietomallintamisen prosessia, tarkastaa ja sovittaa yhteen malleja sekä soveltaa ohjeita itsenäisesti suunnittelun ja rakentamisen aikana, kunkin projektin tarpeiden mukaan.

Emme suinkaan laske sen varaan, että osaat kaikkia Lujatalossa käytössä olevia tietomallinnusohjelmia ennestään, vaan perehdytämme sinut luonnollisesti tehtävään niidenkin osalta. Jos kuitenkin löydät itsesi pohtimasta missä määrin pääsisit hyödyntämään olemassa olevaa ohjelmisto-osaamistasi tässä tehtävässä, niin mainittakoon että käytämme mm. RIB iTwo:ta, Solibria, Revitiä, AutoCAD:ia ja Trimble Connectia.

Varsinaisena työskentelypaikkanasi on Tampere, mutta iso osa työtehtävistäsi soveltuvat täysin etänä tehtäviksi. Palkkaamme sinut, tulevan lujalaisen, vakituiseen työtehtävään. Tarjoamme sinulle siten erinomaisen tilaisuuden päästä käyttämään osaamistasi ja luovuuttasi pitkäjänteisesti, kasvavassa rakennusalan yrityksessä mukavien kollegoiden ja kilpailukykyisten työsuhde-etujen kanssa.

Lue hakijatoivomuksistamme, eduistamme ja arvoistamme lisää ja hae meille kollegaksi alla olevasta painikkeesta. Haku tehtävään päättyy sunnuntaina 3.10.2021.

Perehdyitkö työpaikkailmoitukseen mutta kaipaat vielä lisätietoja ennen hakemista? Kysymyksiisi vastaa ilomielin kiinteistökehityspäällikkö Markus Peltonen, puh. 044 585 2526 / markus.peltonen@luja.fi sekä digitaalisen rakentamisen johtaja Matti Tauriainen, puh. 044 585 2752 / matti.tauriainen@luja.fi

Lue lisää ja hae paikkaa

RAKENNUTTAJA-ASIAMIES, TAMPERE

Haemme nyt uutta ammattilaista vahvistamaan hyvämaineisen ja vakavaraisen perheyrityksemme Pirkanmaan alueyksikköön kuuluvaa kiinteistökehitys- ja rakennuttamistiimiä.

RAKENNUTTAJA-ASIAMIEHENÄ

toimit elintärkeänä lenkkinä sisäisten ja ulkoisten asiakkaidemme välissä. Sisäisiä asiakkaitasi ovat asuntotuotantomme sekä myyntiorganisaatiomme ja ulkoisia asiakkaitasi ovat viranomaistahojen lisäksi mm. pankit ja luotonantajatahot, vakuutusyhtiöt ja isännöintiyritykset. Sijoitut organisaatiossamme Tampereen toimipisteeseemme, mutta tuet työssäsi Länsi-Suomen toimialaamme laajemminkin.

Rakennuttaja-asiamiehenä työtehtäviisi kuuluvat laaja-alaisesti asuntotuotannon hallinnolliset tehtävät tontin hankintaan, rahoitukseen, hallintoon ja markkinointiin liittyen. Tunnet asuntokauppalakia sen verran hyvin ennestään, että pystyt kommunikoimaan kuluttaja-asiakkaiden kanssa itsenäisesti. Tunnet ennestään kiinteistölainsäädäntöä ja sen aikataulutekijöitä ainakin niin hyvin, että tiedät mistä etsiä ratkaisuja tarpeen niin vaatiessa ilman että hankeaikataulu vaarantuu. Työtehtäviisi kuuluvat myös RS-toiminnot: ihannetapauksessa ymmärrät RS-asiakirjojen merkityksen ja tarkoituksen ennestään ja osaat laatia yhtiön perustamista varten tarvittavia asiakirjoja. Myymme Pirkanmaalla vuositasolla satoja asuntoja, joten rakennuttaja-asiamiehen tehtävien kyljessä toivomme että haluat myös avustaa asuntomyyntiämme kiirehuipuissa.

Varsinaisena työskentelypaikkanasi on Tampere, mutta osa työtehtävistäsi soveltuvat täysin etänä tehtäviksi. Työtehtäviisi kuuluu pienessä mittakaavassa myös matkustelua Länsi-Suomen alueella. Rakennuttaja-asiamiehen tehtäviä meillä tällä hetkellä hoitava lujalainen on jäämässä äityislomalle joulukuussa, mutta emme ole hakemassa sinusta vain korvaajaa sijaisuuden ajaksi vaan palkkaamme sinut, tulevan lujalaisen, vakituiseen työtehtävään. Tarjoamme sinulle siten erinomaisen tilaisuuden päästä käyttämään osaamistasi ja luovuuttasi pitkäjänteisesti, kasvavassa rakennusalan yrityksessä mukavien kollegoiden ja kilpailukykyisten työsuhde-etujen kanssa.

Lue hakijatoivomuksistamme, eduistamme ja arvoistamme lisää ja hae meille kollegaksi alla olevasta painikkeesta. Haku tehtävään päättyy sunnuntaina 3.10.2021.

Perehdyitkö työpaikkailmoitukseen mutta kaipaat vielä lisätietoja ennen hakemista? Kysymyksiisi vastaa ilomielin kiinteistökehityspäällikkö Markus Peltonen, puh. 044 585 2526 / markus.peltonen@luja.fi

Lue lisää ja hae paikkaa

BUSINESS CONTROLLER, ESPOO / TAMPERE / KUOPIO

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt ammattilaista uuteen tehtävään

BUSINESS CONTROLLERIKSI

vahvistamaan hyvämaineisen ja vakavaraisen perheyrityksemme liiketoiminnan tukeen kuuluvaa talous-, rahoitus- ja lakiyksikköä.

Business controllerina vastaat Lujatalon työmaiden kassanhallinnan ennustamisen, mittaroinnin ja reskontratoimintojen kehittämisestä, valvonnasta ja toimintojen automatisoinnista. Toimit myös viisihenkisen kassa- ja reskontratiimin esihenkilönä. Lisäksi voit, vahvuutesi ja kiinnostuksesi mukaan, toimia osana tiimiä erikseen sovituissa raportoinnin ja laskennan määrittely- ja kehitystehtävissä lähellä liiketoiminnan ylintä johtoa.

Business controllerina varmistat omalta osaltasi liiketoiminnan hallitun kasvun edellytykset ja osallistut aktiivisesti Luja-ryhmän parhaiden käytäntöjen rakentamiseen. Vastaat siitä, että taloudellinen tiedonkulku työmaiden ja johdon välillä on prosessien ja työkalujen puolesta saumatonta, mahdollistaen konsernintasoisten kassatoimintojemme entistä tehokkaamman käytön. Koska tehtävä on organisaatiossamme uusi, niin myös vaikuttamismahdollisuutesi tehtävän jatkuvaan kehittämiseen ovat laajat ja urakehitysmahdollisuutesi hyvät. Sinulla ei tarvitse olla rakennusalan toimialakokemusta ennestään, tärkeintä on että sinulla on laaja-alaista kokemusta taloudesta sekä talouden raportoinnista. Kehityshakuisuutesi avulla osaat aidosti haastaa sekä yrityksemme tekemistä että liiketoiminnan tukea. Proaktiivisena tiimipelaajana viet aloittamasi asiat loppuun asti ja uskallat aktiivisesti ehdottaa toimenpiteitä ja toimintamalleja joilla talouttamme kehitetään entisestään. Toisaalta tartut myös itse kädet savessa toimeen. Adjektiivit, jotka sinua ja työtapaasi kuvailevat, ovat mm. intohimoinen, reilu, empaattinen, kehittäjähaluinen ja -hakuinen, oma-aloitteinen sekä tarvittaessa jämäkkäkin. Olet isossa roolissa Lujatalon taloustiimissä ja raportoit tehtävistäsi group controllerille.

Varsinainen työskentelypaikkasi voi olla ensisijaisesti Kuopio, Tampere tai Espoo tai muu erikseen sovittava Luja-ryhmän toimipaikka. Pääosa työtehtävistäsi tosin soveltuvat täysin etänä tehtäviksi. Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä käyttämään osaamistasi ja luovuuttasi kasvavassa rakennusalan yrityksessä mukavien kollegoiden kanssa sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm.:

• Lounas- ja puhelinetu

• Virike-etu ja osallistuminen yhteen liikunnalliseen massatapahtumaan vuodessa

• Laaja työterveyshuolto ja jaksamista sekä henkistä hyvinvointia tukevat palvelut (mm. Auntie ja työnohjaus)

• Työsuhdepolkupyöräetu ja nastarenkaat talvityömatkapyöräilijöille

• Työsuhdeautomahdollisuus

• Lomamökit

• Lujatiimi-toiminta

• Palkitsemisjärjestelmä mm. ammatillisen osaamisen kehittämisestä ja työturvallisuuden edistämisestä

Lue hakijatoivomuksistamme sekä arvoistamme lisää ja hae meille kollegaksi alla olevasta painikkeesta. Haku tehtävään päättyy sunnuntaina 26.9.2021.

Perehdyitkö työpaikkailmoitukseen mutta kaipaat vielä lisätietoja ennen hakemista? Kysymyksiisi vastaa ilomielin Group Controller Susa Räsänen, puh. 044 585 2609. Susan saat parhaiten kiinni torstaina 16.9. klo 8-9, maanantaina 20.9. klo 13-14 tai perjantaina 24.9. klo 8-9.

Lue lisää ja hae paikkaa

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA JA TYÖNJOHTAJA, KOKKOLA

NyCon Oy Ab on heinäkuusta lähtien Lujatalon tytäryhtiö. Palvelemme asiakkaitamme Keski-Pohjanmaan alueella Kokkolasta käsin, paikallisesti sekä luotettavasti, panostaen pääasiassa liike-, teollisuus- ja asuntorakentamiseen ja toteuttaen asiakkaillemme sekä uudisrakentamista että saneeraus- ja peruskorjaustöitä.

Haaveiletko paikallisesta työnantajasta, jossa saman katon alla yhdistyvät suuren yhtiön edut, mutta perheyhtiön matala hierarkia? Ja jossa kehitystyö ja päätöksenteko on sekä nopeatempoista että työmaavetoista? Tässä on mahdollisuutesi, sillä nyt toivomme löytävämme lisää työturvallisuutta ja yhtiömme arvoja etusijalle asettavia Lujalaisia. Etsimme siksi kasvavaan Pohjanmaan alueyksikköömme kuuluvaan NyCon Oy Ab:lle

Sekä TYÖNJOHTAJAA että VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Vastaavana työnjohtajana odotamme sinun huolehtivan työmaasi taloudellisesta, laadullisesta ja operatiivisesta johtamisesta. Vastaat saumattomasta yhteydenpidosta tärkeiden sidosryhmiesi kanssa ja toimintaasi ohjaa syvä kunnioitus sekä työturvallisuutta että siistiä työmaata kohtaan. Yhteistyössä projekti-insinöörisi ja muun hankehenkilöstön kanssa huolehditte aikatauluista, hankinnoista ja kustannusten seuraamisesta, sekä lisä- ja muutostöiden hallinnasta. Jos olet kaiken tämän kokemuksen takana myös ihmisenä sekä päättäväinen että oikeudenmukainen, niin olet todennäköisesti myös etsimämme henkilö.

Työnjohtajalta odotamme positiivista ja työhön tarttuvaa asennetta, puhumattakaan motivoivasta johtamistavasta. Olet kenties ehtinyt olla jo jonkin aikaa rakennusalalla, hoitaen työnjohtajan tehtäviä tai olet juuri valmistunut RKM tai RI ja tiedät sisimmässäsi olevasi ihminen paikallaan.

Toivotko lisätietoja tai mietityttääkö jokin? NyCon Oy Ab:n toimitusjohtaja Håkan Nyman (050 384 5837 / hakan.nyman@nycon.fi) vastaa mielellään kysymyksiisi.

Lue tehtävien vaatimuksista lisää ja hae meille kollegaksi alla olevasta painikkeesta. Haku tehtävään on auki sunnuntaihin 26.9. saakka, mutta tutustumme meille saapuneisiin hakemuksiin sitä mukaan kun niitä saapuu.

Lue lisää ja hae paikkaa

ANSVARIG ARBETSLEDARE samt ARBETSLEDARE, KARLEBY

NyCon Oy Ab är sedan juli Lujatalos dotterbolag. Vi betjänar våra kunder i Mellersta Österbotten, både lokalt och pålitligt, utifrån våra utrymmen i Karleby. Vårt fokus ligger inom affärs-, industri- och bostadsbyggandet och vi utför både nybyggnation samt sanerings- och grundrenoveringsarbeten.

Drömmer du om att hitta en lokal arbetsgivare, där familjeföretagandets låga hierarki är påtaglig men förmånerna motsvarar ett storbolags? En arbetsgivare med både snabbt utvecklingsarbete och beslutsfattande, utgående från själva byggarbetsplatsens behov? Här har du din möjlighet, eftersom vi nu till NyCon Oy Ab:s Karlebykontor letar efter både en

ANSVARIG ARBETSLEDARE OCH EN ARBETSLEDARE

Som ansvarig arbetsledare förväntar vi oss att du tar hand om din byggarbetsplats ekonomiska, kvalitetsmässiga och operativa ledning. Du ansvarar för att kommunikationen mellan alla intressenter fortlöper fogfritt och du uppvisar ett djupt högaktande gentemot både arbetssäkerhet och en städig byggarbetsplats. Tillsammans med din projektingenjör tar du hand om tidtabeller, införskaffningar, kostnadsuppföljning samt koordineringen över tilläggs- och förändringsarbeten. Om du bakom all denna erfarenhet även som människa är både beslutsam och rättvis, så är du sannolikt personen vi önskar finna.

Som arbetsledare förväntar vi oss att du har ett positivt och proaktivt arbetssätt, för att inte glömma en motiverande ledningsstil. Du har eventuellt hunnit jobba inom byggnadsbranschen redan en tid, som arbetsledare eller ställföreträdande arbetsledare, eller sedan är du nyutexaminerad byggmästare eller byggnadsingenjör och vet innerst inne att du vore rätt person på rätt plats.

Vill du veta mera? NyCon Oy Ab:s VD Håkan Nyman (050 384 5837 / hakan.nyman@nycon.fi) svarar mer än gärna på dina frågor.

Läs mer om våra kandidatönskemål och ansök via knappen nedan. Ansökningsdeadline är söndag 26.9., men vi strävar efter att påbörja intervjuerna redan under ansökningstiden.

Läs mera och ansök här

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA JA TYÖNJOHTAJIA, UUSIMAA ASUNTORAKENTAMINEN

Haaveiletko työnantajasta, jossa saman katon alla yhdistyvät suuren yhtiön edut, mutta perheyhtiön matala hierarkia? Ja jossa kehitystyö ja päätöksenteko on sekä nopeatempoista että työmaavetoista? Haemme jatkuvasti joukkoihimme lisää työturvallisuutta ja yhtiömme arvoja etusijalle asettavia

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA JA TYÖNJOHTAJIA

vahvistamaan hyvämaineisen perheyrityksemme asuntorakentamisen yksikköä Uudellamaalla.

Rakenteilla olevien asuntojen määrässä mitattuna olemme tällä hetkellä Uudenmaan suurimpia rakennusliikkeitä. Meillä työtehtävät räätälöidään aidosti vahvuuksiesi ja mieltymystesi mukaan: rakennamme sinulle mieluisan urapolun työmaan sijainnista ja vaativuudesta lähtien aina oman tiimisi kokoonpanoon saakka.

Menestyäksesi tässä tehtävässä toivomme sinulta ainakin:

• rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI, DI)

• kokemusta menestyksekkäästä työmaan johtamisesta ja toteutuksesta

• hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä

• digitaalisen rakentamisen ymmärtämistä ja valmiutta tietomallintamisen hyödyntämiseen tai sen oppimiseen

• työturvallisuuden ehdotonta huomioimista kaikessa toiminnassasi

Eduksesi katsomme referenssikohteet esim. korkean rakentamisen parista. Lisäksi arvostamme vastaavan työnjohtajan tai betonirakenteiden työnjohtajan FISE-pätevyyksiä vaativissa ja/tai poikkeuksellisen vaativissa rakenteissa.

Lujat työsuhde-etumme:

• Lounas- ja puhelinetu

• Virike-etu ja osallistuminen yhteen liikunnalliseen massatapahtumaan vuodessa

• Laaja työterveyshuolto ja jaksamista sekä henkistä hyvinvointia tukevat palvelut (mm. Auntie ja työnohjaus)

• Työsuhdepolkupyöräetu ja nastarenkaat talvityömatkapyöräilijöille

• Lomamökit

• Lujatiimi-toiminta

• Palkitsemisjärjestelmä mm. ammatillisen osaamisen kehittämisestä ja työturvallisuuden edistämisestä

Haluatko kuulla lisää? Kysymyksiisi vastaa tuotantojohtaja Harri Halinen, p. 044 585 2797 / harri.halinen@luja.fi

Lue tehtävistä lisää ja hae meille kollegaksi alla olevasta painikkeesta. Haku tehtäviin on avoinna toistaiseksi ja haastattelemme hakijoita jatkuvasti.

Lue lisää ja hae paikkaa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ VALMISBETONIN MYYNTIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Haemme valmisbetonin myyntiin pääkaupunkiseudulle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan valmisbetonin myynnistä ja asiakassuhteiden hoidosta pääkaupunkiseudulla. Tehtävänkuvaan kuuluu myös uusien, rakennusalaa mullistavien valmisbetonituotteiden ja palveluiden myynti ja markkinointi. Tehtävässä Sinua tukevat kokeneet ja osaavat aluemyynti- ja tuotanto-organisaatiomme ja työtäsi helpottavat tehokkaat järjestelmät.

Olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja aikaansaava ja toimit luontevasti tiimissä. Motivoidut myös itsenäisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa. Verkostoituminen on sinulle mieluisaa, olet vakuuttava vuorovaikutustilanteissa ja kykenet tuloksekkaaseen myyntityöhön. Kokemus ja osaaminen betonista rakennusmateriaalina ja rakennusalan koulutus (DI, RI, RKM) on tehtävässä eduksi. Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Helsingin tehtaallamme, myös etätyöskentely on sovittavissa.

Hae jo tänään ja kehity kanssamme vahvimmaksi betoniosaajaksi! Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista työnantajana antavat aluemyyntipäällikkö Anssi Tiukka 044 5852 426, anssi.tiukka@luja.fi ja aluepäällikkö Miro Harjumäki 0445852 204, miro.harjumaki@luja.fi.

Haku alkaa 20. syyskuuta 2021 ja päättyy 10. lokakuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Hae tähän tehtävään

ELEMENTTITYÖNTEKIJÄ HÄMEENLINNAAN

Etsimme nyt Hämeenlinnan tehtaillemme vakituisiin työsuhteisiin

Elementtityöntekijöitä ontelo-, runko-, seinä-ja hormielementtien valmistukseen.

Voit olla jo kokenut betonialan ammattilainen tai vasta uransa alkutaipaleella oleva rakennusalan tekijä. Rakennusalan koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi mutta tärkeintä työssä on positiivinen työote – meillä saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja koulutuksen sekä osaavan työporukan tuen. Lisäksi edellytämme tinkimätöntä asennetta työturvallisuusasioiden suhteen. Jos olet vielä opiskelija, kysy meiltä myös työharjoittelumahdollisuuksia!

Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät hyvässä työporukassa ja vakaan työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä kattavine henkilöstöetuineen. Lähetä meille hakemuksesi ja kehity kanssamme vahvimmaksi betoniosaajaksi!

Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista työnantajana voit tiedustella Tehdaspäällikkö Antti Kotrolta 040 6868 006 arkisin kello 14-16.

Jatkuva haku

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Hae tähän tehtävään

ELEMENTTITYÖNTEKIJÄ JÄRVENPÄÄN TEHTAALLEMME

Etsimme nyt Järvenpään tehtaallemme

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ

seinä-ja Superlaattaelementtien valmistukseen.

Työtehtävät sisältävät monipuolisesti mm. muotin kasausta, raudoitusta, betonivaluja ja eristämistä.

Voit olla jo kokenut betonialan ammattilainen tai vasta uransa alkutaipaleella oleva rakennusalan tekijä. Rakennusalan koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi mutta tärkeintä työssä on positiivinen työote – meillä saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja koulutuksen sekä osaavan työporukan tuen. Lisäksi edellytämme tinkimätöntä asennetta työturvallisuusasioiden suhteen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät hyvässä työporukassa ja vakaan työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä kattavine henkilöstöetuineen.

Jos haluat kehittyä kanssamme vahvimmaksi betoniosaajaksi, lähetä meille hakemuksesi “hae tähän tehtävään”-painikkeen kautta!

Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista saat ottamalla yhteyttä:

Ontelo- ja superlaattatuotannon valmistuspäällikkö: Jari Taivalantti 044 585 2201 tai jari.taivalantti@luja.fi

Seinätuotannon valmistuspäällikkö: Kaido Urm 044 585 2081 tai kaido.urm@luja.fi

Jatkuva haku

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Hae tähän tehtävään

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / rakentaminen

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / betoniteollisuus

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / Fescon

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Avoin työhakemus

Katso videoita erilaisista toimenkuvista Lujalla

Kunnossapidon asentaja ja työnohjaaja

Lujabetoni Oy

Tuotekehitysinsinööri

Fescon Oy

Betonimies

Lujabetoni Oy

Asiakaspalveluinsinööri

Lujatalo Oy

Kirvesmies

Lujatalo Oy

Työpäällikkö

Lujatalo Oy

Työnjohtaja

Lujatalo Oy

Tuotantoinsinööri

Lujatalo Oy

Tietomallinnuspäällikkö

Lujatalo Oy

Prosessinhoitaja

Lujabetoni Oy

Tuotannonsuunnittelija

Lujabetoni Oy

Työnjohtoharjoittelija

Lujabetoni Oy

Myyntipäällikkö

Lujabetoni Oy

Laadunvalvontapäällikkö

Fescon Oy

Myyntipäällikkö

Fescon Oy

Tutustu Lujiin työtehtäviin

Luja-yhtiöillä henkilökunnan osaamista arvostetaan ja kehittymistä tuetaan. Linkkien takaa voit lukea kuvauksia muutamista keskeisistä tehtävistä ja niissä vaadittavasta osaamisesta. Sieltä löytyy myös joitakin Lujien ammattilaisten haastatteluja videon muodossa.