X

Luja työpaikkana

Rakennusalan suurkonsernina Luja tarjoaa monenlaisia tehtäviä vaativista kädentaito- ja palvelutehtävistä aina betoniteknologian suunnittelu- ja myyntitehtäviin. Työtä tehdään lähellä asiakasta ja ammattitaito punnitaan joka päivä. Lujalla Sinua odottaa vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuus itsenäiseen työhön, päätöksentekoon ja kehittymiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki.
Katso alta avoimet työpaikat tai täytä avoin hakemus.

Hae avoimia paikkoja

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA JA TYÖNJOHTAJIA, UUSIMAA ASUNTORAKENTAMINEN

Haaveiletko työnantajasta, jossa saman katon alla yhdistyvät suuren yhtiön edut, mutta perheyhtiön matala hierarkia? Ja jossa kehitystyö ja päätöksenteko on sekä nopeatempoista että työmaavetoista? Haemme jatkuvasti joukkoihimme lisää työturvallisuutta ja yhtiömme arvoja etusijalle asettavia

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA JA TYÖNJOHTAJIA

vahvistamaan hyvämaineisen perheyrityksemme asuntorakentamisen yksikköä Uudellamaalla.

Rakenteilla olevien asuntojen määrässä mitattuna olemme tällä hetkellä Uudenmaan suurimpia rakennusliikkeitä. Meillä työtehtävät räätälöidään aidosti vahvuuksiesi ja mieltymystesi mukaan: rakennamme sinulle mieluisan urapolun työmaan sijainnista ja vaativuudesta lähtien aina oman tiimisi kokoonpanoon saakka.

Menestyäksesi tässä tehtävässä toivomme sinulta ainakin:

• rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI, DI)

• kokemusta menestyksekkäästä työmaan johtamisesta ja toteutuksesta

• hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä

• digitaalisen rakentamisen ymmärtämistä ja valmiutta tietomallintamisen hyödyntämiseen tai sen oppimiseen

• työturvallisuuden ehdotonta huomioimista kaikessa toiminnassasi

Eduksesi katsomme referenssikohteet esim. korkean rakentamisen parista. Lisäksi arvostamme vastaavan työnjohtajan tai betonirakenteiden työnjohtajan FISE-pätevyyksiä vaativissa ja/tai poikkeuksellisen vaativissa rakenteissa.

Lujat työsuhde-etumme:

• Lounas- ja puhelinetu

• Virike-etu ja osallistuminen yhteen liikunnalliseen massatapahtumaan vuodessa

• Laaja työterveyshuolto ja jaksamista sekä henkistä hyvinvointia tukevat palvelut (mm. Auntie ja työnohjaus)

• Työsuhdepolkupyöräetu ja nastarenkaat talvityömatkapyöräilijöille

• Lomamökit

• Lujatiimi-toiminta

• Palkitsemisjärjestelmä mm. ammatillisen osaamisen kehittämisestä ja työturvallisuuden edistämisestä

Haluatko kuulla lisää? Kysymyksiisi vastaa tuotantojohtaja Harri Halinen, p. 044 585 2797 / harri.halinen@luja.fi

Lue tehtävistä lisää ja hae meille kollegaksi alla olevasta painikkeesta. Haku tehtäviin on avoinna toistaiseksi ja haastattelemme hakijoita jatkuvasti.

Lue lisää ja hae paikkaa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ VALMISBETONIN MYYNTIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Haemme valmisbetonin myyntiin pääkaupunkiseudulle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan valmisbetonin myynnistä ja asiakassuhteiden hoidosta pääkaupunkiseudulla. Tehtävänkuvaan kuuluu myös uusien, rakennusalaa mullistavien valmisbetonituotteiden ja palveluiden myynti ja markkinointi. Tehtävässä Sinua tukevat kokeneet ja osaavat aluemyynti- ja tuotanto-organisaatiomme ja työtäsi helpottavat tehokkaat järjestelmät.

Olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja aikaansaava ja toimit luontevasti tiimissä. Motivoidut myös itsenäisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa. Verkostoituminen on sinulle mieluisaa, olet vakuuttava vuorovaikutustilanteissa ja kykenet tuloksekkaaseen myyntityöhön. Kokemus ja osaaminen betonista rakennusmateriaalina ja rakennusalan koulutus (DI, RI, RKM) on tehtävässä eduksi. Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Helsingin tehtaallamme, myös etätyöskentely on sovittavissa.

Hae jo tänään ja kehity kanssamme vahvimmaksi betoniosaajaksi! Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista työnantajana antavat aluemyyntipäällikkö Anssi Tiukka 044 5852 426, anssi.tiukka@luja.fi ja aluepäällikkö Miro Harjumäki 0445852 204, miro.harjumaki@luja.fi.

Haku alkaa 20. syyskuuta 2021 ja päättyy 10. lokakuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Hae tähän tehtävään

SISUSTUSRAKENTAJIA KÄRSÄMÄELLE

Starttaamme uutuustuotteemme, Luja-Superkylpyhuonemoduulin valmistusta Kärsämäen tehtaallamme ja etsimmekin vakituisiin työsuhteisiin

SISUSTUSRAKENTAJIA KÄRSÄMÄEN TEHTAALLEMME

valmistuksen vaihteleviin työvaiheisiin. Kun Luja-Superkylpyhuonemoduuli lähtee tehtaaltamme rakennuskohteeseen, se sisältää valmiit seinärakenteet, kalusteet, varusteet sekä LVIS-kytkennät.

Sisustusrakentajan tehtäviin kuuluu monipuolisesti mm. laatoitusta, kalusteasennuksia sekä silikonisaumojen ja ovien asennuksia. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, vaan tehtävät painotetaan omien vahvuuksiesi mukaan ja pääset myös kehittämään uudenlaista osaamista tarvittaessa.

Parhaat edellytykset tehtävään antaa rakennusalan koulutus ja vähintään muutaman vuoden kokemus (1-5v) vastaavista tehtävistä. Sisustusrakentajan tehtävissä tärkeää on tarkkuus, laadukas työnjälki ja taito toimia hyvässä yhteistyössä muun tuotannon kanssa. Meillä saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja koulutuksen sekä osaavan työporukan tuen. Edellytämme tinkimätöntä asennetta työturvallisuusasioiden suhteen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät hyvässä työporukassa ja vakaan työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä kattavine henkilöstöetuineen. Jos haluat kehittyä kanssamme vahvimmaksi betoniosaajaksi, lähetä meille hakemuksesi “hae tähän tehtävään”-painikkeen kautta! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt voivat alkaa joustavasti sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ja Kärsämäen tehtaastamme saat kysymällä Tuotantovastaava Juha Ojakoskelta numerosta 044 585 2406.

Haku alkaa 27. syyskuuta 2021 ja päättyy 31. lokakuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Hae tähän tehtävään

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ KÄRSÄMÄELLE

Etsimme kasvavalle Kärsämäen tehtaallemme vakituisiin työsuhteisiin

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ

runko- ja seinäelementtien valmistuksen monipuolisiin työvaiheisiin.

Olisi hienoa, jos Sinulla olisi jo aiempaa kokemusta betonitöistä, elementinvalmistuksesta tai muista rakennusalan tehtävistä – ratkaisevaa on kuitenkin positiivinen työasenne ja halu kehittyä kanssamme vahvimmaksi betoniosaajaksi. Meillä saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja koulutuksen sekä osaavan työporukan tuen. Työturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, joten turvallisuuden suhteen edellytämme kaikilta työntekijöiltämme tinkimätöntä asennetta.

Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät hyvässä työporukassa ja vakaan työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä kattavine henkilöstöetuineen. Lähetä meille hakemuksesi helposti “hae tähän tehtävään”-painikkeen kautta ja liity kasvavaan yhteisöömme! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt voivat alkaa joustavasti sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ja Kärsämäen tehtaastamme saat kysymällä Työnjohtaja Janne Autiolta numerosta 044 585 2391.

Haku alkaa 27. syyskuuta 2021 ja päättyy 31. lokakuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Hae tähän tehtävään

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ TAAVETTIIN

Etsimme nyt vakituisiin työsuhteisiin Taavetin tehtaallemme

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ

seinäelementtien valmistukseen.

Työtehtävät sisältävät monipuolisesti mm. muotin kasausta, raudoitusta, betonivaluja ja eristämistä.

Voit olla jo kokenut betonialan ammattilainen tai vasta uransa alkutaipaleella oleva rakennusalan tekijä. Rakennusalan koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi mutta tärkeintä työssä on positiivinen työote – meillä saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja koulutuksen sekä osaavan työporukan tuen. Lisäksi edellytämme tinkimätöntä asennetta työturvallisuusasioiden suhteen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät hyvässä työporukassa ja vakaan työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä kattavine henkilöstöetuineen.

Lähetä meille hakemuksesi “hae tähän tehtävään”-painikkeen kautta ja kehity vahvimmaksi betoniosaajaksi! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työ alkaa joustavasti sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonin Taavetin tehtaasta antaa valmistuspäällikkö Jari Reinikainen 044 585 2215

Haku alkaa 28. syyskuuta 2021 ja päättyy 17. lokakuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Hae tähän tehtävään

ELEMENTTITYÖNTEKIJÄ HÄMEENLINNAAN

Etsimme nyt Hämeenlinnan tehtaillemme vakituisiin työsuhteisiin

Elementtityöntekijöitä ontelo-, runko-, seinä-ja hormielementtien valmistukseen.

Voit olla jo kokenut betonialan ammattilainen tai vasta uransa alkutaipaleella oleva rakennusalan tekijä. Rakennusalan koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi mutta tärkeintä työssä on positiivinen työote – meillä saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja koulutuksen sekä osaavan työporukan tuen. Lisäksi edellytämme tinkimätöntä asennetta työturvallisuusasioiden suhteen. Jos olet vielä opiskelija, kysy meiltä myös työharjoittelumahdollisuuksia!

Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät hyvässä työporukassa ja vakaan työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä kattavine henkilöstöetuineen. Lähetä meille hakemuksesi ja kehity kanssamme vahvimmaksi betoniosaajaksi!

Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista työnantajana voit tiedustella Tehdaspäällikkö Antti Kotrolta 040 6868 006 arkisin kello 14-16.

Jatkuva haku

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Hae tähän tehtävään

ELEMENTTITYÖNTEKIJÄ JÄRVENPÄÄN TEHTAALLEMME

Etsimme nyt Järvenpään tehtaallemme

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ

seinä-ja Superlaattaelementtien valmistukseen.

Työtehtävät sisältävät monipuolisesti mm. muotin kasausta, raudoitusta, betonivaluja ja eristämistä.

Voit olla jo kokenut betonialan ammattilainen tai vasta uransa alkutaipaleella oleva rakennusalan tekijä. Rakennusalan koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi mutta tärkeintä työssä on positiivinen työote – meillä saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja koulutuksen sekä osaavan työporukan tuen. Lisäksi edellytämme tinkimätöntä asennetta työturvallisuusasioiden suhteen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät hyvässä työporukassa ja vakaan työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä kattavine henkilöstöetuineen.

Jos haluat kehittyä kanssamme vahvimmaksi betoniosaajaksi, lähetä meille hakemuksesi “hae tähän tehtävään”-painikkeen kautta!

Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista saat ottamalla yhteyttä:

Ontelo- ja superlaattatuotannon valmistuspäällikkö: Jari Taivalantti 044 585 2201 tai jari.taivalantti@luja.fi

Seinätuotannon valmistuspäällikkö: Kaido Urm 044 585 2081 tai kaido.urm@luja.fi

Jatkuva haku

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Hae tähän tehtävään

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / rakentaminen

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / betoniteollisuus

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / Fescon

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Avoin työhakemus

Katso videoita erilaisista toimenkuvista Lujalla

Kunnossapidon asentaja ja työnohjaaja

Lujabetoni Oy

Tuotekehitysinsinööri

Fescon Oy

Betonimies

Lujabetoni Oy

Asiakaspalveluinsinööri

Lujatalo Oy

Kirvesmies

Lujatalo Oy

Työpäällikkö

Lujatalo Oy

Työnjohtaja

Lujatalo Oy

Tuotantoinsinööri

Lujatalo Oy

Tietomallinnuspäällikkö

Lujatalo Oy

Prosessinhoitaja

Lujabetoni Oy

Tuotannonsuunnittelija

Lujabetoni Oy

Työnjohtoharjoittelija

Lujabetoni Oy

Myyntipäällikkö

Lujabetoni Oy

Laadunvalvontapäällikkö

Fescon Oy

Myyntipäällikkö

Fescon Oy

Tutustu Lujiin työtehtäviin

Luja-yhtiöillä henkilökunnan osaamista arvostetaan ja kehittymistä tuetaan. Linkkien takaa voit lukea kuvauksia muutamista keskeisistä tehtävistä ja niissä vaadittavasta osaamisesta. Sieltä löytyy myös joitakin Lujien ammattilaisten haastatteluja videon muodossa.