X
Julkaistu: 25.04.2024

Jussi Tanhuanpää valittiin Lujatalon ja Lujabetonin hallituksiin

Lujatalon ja Lujabetonin yhtiökokouksissa 20.4.2024 on valittu hallituksen uudeksi jäseneksi rakennusinsinööri (RIA) Jussi Tanhuanpää. Samalla vuorineuvos Timo U. Korhonen jättää hallituspaikkansa hänen oltuaan hallituksen jäsenenä vuodesta 2016 lähtien.

Mittavan uransa aikana Jussi Tanhuanpää on toiminut monipuolisesti useissa eri yrityksissä ja tehtävissä toimien esimerkiksi Tampereen kaupungin omistaman Finnpark Oy:n toimitusjohtajana sekä NCC:llä 25 vuotta.

Luja-konsernissa Tanhuanpää on toiminut hallituksen jäsenenä vuosina 2015-2017 sekä sen jälkeen Lujatalon toimitusjohtajana vuosina 2017-2020. Viimeisimpänä Tanhuanpää toimi Lujatalossa kiinteistö- ja kaupunkikehitysyksikön vetäjänä, josta tehtävästä hän eläköityi tänä vuonna.

– Toivotan Jussi Tanhuanpään lämpimästi tervetulleeksi takaisin Lujatalon ja Lujabetonin hallituksiin. Meillä on laaja-alainen ja osaava hallitus ja Jussi tuo siihen erityisesti rakennusalan ja toimintaympäristön osaamista. Samalla haluan vielä kiittää hallituksen jättävää Timo U. Korhosta merkittävästä panoksesta yhtiöiden menestykseen, sanoo Lujan hallituksen puheenjohtaja Timo Kohtamäki.

– Koen etuoikeutta saadessani jatkaa Lujan palveluksessa palatessani hallitustehtäviin operatiivisen työjakson jälkeen. Vaikka tunnen yrityskulttuurin, arvot ja asiakastyömme, ovat edessä täysin uudet haasteet. Suhdanne ja rakentamisen markkina elää voimakasta murroskautta, joka tuottaa vakavaraiselle yritykselle tulevaisuudessa merkittäviä mahdollisuuksia, mutta myös uudenlaisen kilpailuympäristön. Hienoa saada tehdä edelleen kaikkensa lujalaisena lujalaisten joukossa, Jussi Tanhuanpää sanoo.

Lujatalon ja Lujabetonin hallituksien jäseninä jatkavat Davide D’Incau, Reijo Karhinen, Hille Korhonen, Mirja Vainikainen ja puheenjohtajana Timo Kohtamäki.

Lisätiedot:
Lujatalon hallituksen puheenjohtaja Timo Kohtamäki, timo.kohtamaki@luja.fi, p. 040 585 3113

 Kuva: Jussi Tanhuanpää

Julkaistu: 06.06.2024

Luja-yhtiöt tukee Itämeren suojelua

Luja-yhtiöt liittyi John Nurmisen Säätiön tukijaksi vuonna 2023. – Tämä yhteistyö on meille hyvin tärkeä, sillä se tukee säätiön arvokasta työtä Itämeren suojelemiseksi ja sen tulevaisuuden turvaamiseksi. Itämeren hyvinvointi on meille kaikille tärkeää, ja haluamme omalta osaltamme olla mukana varmistamassa sen säilymisen myös tuleville sukupolville, sanoo yksi Luja-yhtiöiden omistajista ja Luja-yhtiöiden hallituksen jäsen Mirja Vainikainen.

Lue lisää
Lisää uutisia