X
Julkaistu: 17.04.2024

Lujatalo Oy ja Mestamaster Oy ovat tehneet puitesopimuksen

Lujatalo Oy ja Mestamaster Oy ovat tehneet puitesopimuksen Mestamaster-aikatauluohjelmiston käyttöönotosta tahtituotannon aikataulutukseen Lujatalon urakoimissa rakennushankkeissa. Ottamalla käyttöön uusia ja innovatiivisia tuotannonohjauksen ratkaisuja ja -ohjelmistoja Lujatalo uudistaa toimintatapaansa, yhteistyötä ja läpinäkyvyyttä rakennushankkeissa.

Rakennusalan tuotannon uudistaja, Mestamaster ja kolmannen sukupolven perinteikäs rakennusalan yritys, Lujatalo, ovat solmineet tahtituotannon aikatauluohjelmiston puitesopimuksen. Sopimus allekirjoitettiin helmikuussa 2024.

Lujatalo, jolla on yli 70 vuoden kokemus vaativista projekteista rakennusalalta, on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Lujatalo uudistaa aktiivisesti toiminnassaan niin suunnittelun- kuin tuotannonohjauksen menetelmiä ja näkee digitaalisen rakentamisen kehityksen yhdeksi keskeisistä alan positiivista muutosvoimista.

“Sopimus Mestamasterin kanssa tarjoaa meille mahdollisuuden hyödyntää uusia digitaalisia ratkaisuja ja parantaa työmaiden aikatauluhallinnan läpinäkyvyyttä, yhteistyötä ja tehokkuutta. Erityisen tärkeänä pidämme aikatauluyhteistyön kehittämistä hankkeissa niin tilaajatahojen kuin aliurakoitsijoiden ja materiaalitoimittajien kanssa”, sanoo Matti Tauriainen, Lujatalo Oy:n digitaalisen rakentamisen johtaja.

Mestamaster on startup-yritys, joka on erikoistunut kehittämään digitaalisia sovelluksia tahtituotannolla rakentamiseen. Mestamaster on lisäksi aktiivisesti tukemassa työmaita tahtiajalla rakentamisessa.

“Lujatalon henkilökunta on hyvin kehityshaluista ja he ovat ottaneet käyttöön esimerkillisesti tehokkaampia prosesseja rakentamiseen. Odotamme innolla vielä syvenevää yhteistyötä välillämme”, sanoo Tuomas Talola, Mestamaster Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Yhteystiedot:
Lujatalo Oy
Matti Tauriainen, digitaalisen rakentamisen johtaja, p. 044 585 2752, matti.tauriainen@luja.fi

Mestamaster Oy
Tuomas Talola, hallituksen puheenjohtaja, p. 045 348 3825, tuomas@mestamaster.fi

 

Julkaistu: 06.06.2024

Luja-yhtiöt tukee Itämeren suojelua

Luja-yhtiöt liittyi John Nurmisen Säätiön tukijaksi vuonna 2023. – Tämä yhteistyö on meille hyvin tärkeä, sillä se tukee säätiön arvokasta työtä Itämeren suojelemiseksi ja sen tulevaisuuden turvaamiseksi. Itämeren hyvinvointi on meille kaikille tärkeää, ja haluamme omalta osaltamme olla mukana varmistamassa sen säilymisen myös tuleville sukupolville, sanoo yksi Luja-yhtiöiden omistajista ja Luja-yhtiöiden hallituksen jäsen Mirja Vainikainen.

Lue lisää
Lisää uutisia