X
Julkaistu: 05.09.2023

Lujatalo rakentaa Varmalle KVR-urakkana kaksi kerrostaloa Espoon Niittykumpuun

Lujatalo ja työeläkeyhtiö Varma ovat allekirjoittaneet 25.8.2023 sopimuksen, jolla Varma osti Lujatalolta Espoon Niittykumpuun rakennettavan kahden kerrostalon yhtiön, Asunto Oy Vuoritontuntie 2–4:n. 

Asunto Oy Vuoritontuntie 2–4 on sisältää kuusi- ja kahdeksankerroksiset kerrostalot, joihin valmistuu yhteensä 102 uutta kotia. Asunnot vaihtelevat yksiöistä neljän huoneen asuntoihin, kooltaan 23,0 m2-75,5 m2. Urakan laajuus on 6 324 kerrosneliömetriä. KVR-urakkana rakennettavaan kohteeseen tulee pihakannen alle maanpäällinen pysäköintilaitos.

– Niittykummusta on kasvanut moderni hyvien palvelujen asuinalue. Varmalle rakentamamme talot sijaitsevat hyvällä paikalla metroaseman, urheilukeskuksen ja palvelujen välittömässä läheisyydessä. Olemme iloisia syntyneestä sopimuksesta Varman kanssa, ja hyvän yhteistyön jatkumisesta uuden hankkeen merkeissä, sanoo Lujatalon toimialajohtaja Tero Saanisto.

– Olemme iloisia, että voimme jatkaa yhteistyötä Lujatalon kanssa. Tarkoituksenamme on kasvattaa asuntosijoituksiemme kokonaisuutta kohteilla, jotka vastaavat pitkällä aikavälillä kysyntään. Uskomme, että ihmiset haluavat jatkossakin asua viihtyisissä kodeissa, jotka ovat hyvien yhteyksien ja palveluiden äärellä, Varman asuntosijoituspäällikkö Sarianna Sipola sanoo.

Asunto Oy Vuoritontuntie 2–4:n rakentaminen on käynnistynyt elokuussa ja kohde valmistuu kesällä 2025.

Yhteystiedot:
Lujatalo Oy, toimialajohtaja Tero Saanisto, tero.saanisto@luja.fi, p. 044 585 2092

Julkaistu: 06.06.2024

Luja-yhtiöt tukee Itämeren suojelua

Luja-yhtiöt liittyi John Nurmisen Säätiön tukijaksi vuonna 2023. – Tämä yhteistyö on meille hyvin tärkeä, sillä se tukee säätiön arvokasta työtä Itämeren suojelemiseksi ja sen tulevaisuuden turvaamiseksi. Itämeren hyvinvointi on meille kaikille tärkeää, ja haluamme omalta osaltamme olla mukana varmistamassa sen säilymisen myös tuleville sukupolville, sanoo yksi Luja-yhtiöiden omistajista ja Luja-yhtiöiden hallituksen jäsen Mirja Vainikainen.

Lue lisää
Lisää uutisia