X
Julkaistu: 30.11.2020

Jukka Lindholm kiinteistökehityspäälliköksi Kiinteistö – ja kaupunkikehitysyksikköön

Lujatalo Oy:n Kiinteistö- ja kaupunkikehitysyksikön uudeksi kiinteistökehityspäälliköksi on kutsuttu RI Jukka Lindholm (35). Hän siirtyy tehtävään Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n kampus- ja hankekehitystehtävistä. Jukka Lindholmilla on monipuolinen kokemus sekä rakentamisesta että rakennuttamisesta. Hän aloittaa tehtävässään 1.2.2021.

RI Jukka Lindholm aloittaa Lujatalo Oy:n Kiinteistö- ja kaupunkikehitysyksikön kiinteistökehityspäällikkönä 1.2.2021. Jukka siirtyy tehtävään Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lta, jossa hän työskenteli viimeksi nimikkeellä asiantuntija, kiinteistökehitys. Jukan työkokemus rakennusalalta alkoi jo 14-vuotiaana YIT:n kesätyöntekijänä, jonka jälkeen hän vietti rakennustyömailla kesätöiden merkeissä lähes kymmenen vuotta. Ennen valmistumistaan rakennusinsinööriksi Tampereen ammattikorkeakoulusta hän siirtyi A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n palvelukseen rakennustöiden valvojan ja projekti-insinöörin tehtäviin. Tämän jälkeen Jukka siirtyi Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n palvelukseen.

Jukka Lindholmin tehtäväkenttä Lujatalo Oy:n Kiinteistö- ja kaupunkikehitysyksikössä käsittää kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen liittyviä, erikseen sovittavia tehtäväkokonaisuuksia strategisessa, operatiivisessa ja toteutusvaiheissa. Jukan esimiehenä toimii kiinteistö- ja kaupunkikehitysjohtaja Juha Uotila.

Lisätietoa: Lujatalo Oy, kiinteistö- ja kaupunkikehitysjohtaja Juha Uotila, 044 585 2885, juha.uotila@luja.fi

 

Julkaistu: 24.04.2024

Pyörön päiväkodin rakentaminen käynnistyy

Pyörön uuden päiväkodin rakentajaksi on valittu Lujatalo Oy. Pyörön päiväkoti toteutetaan yhteistoiminnallisena KVR-urakkana. Kyseessä on laajuudeltaan 10-ryhmäinen päiväkoti, jonka pinta-ala on noin 2.800 neliömetriä. Hankinnan kokonaisbudjetti on n. 10 M€.

Lue lisää
Lisää uutisia