X
Julkaistu: 07.12.2018

Luja-yhtiöt toivottaa joulumieltä hyväntekeväisyydellä

Jokavuotiseen tapaan Luja-yhtiöt lahjoittaa jouluntoivotusrahat hyväntekeväisyyteen. Lujan hyväntekeväisyyskohteita ovat Aseman Lapset ry, Ensi- ja turvakotien liitto sekä SOS-Lapsikylä. Kaikkien Lujan hyväntekeväisyyskohteiden toiminta suuntautuu lasten ja nuorten turvallisen kasvun takaamiseen ja perheiden hyvinvoinnin tukemiseen. Perheyhtiönä Luja haluaa kantaa vastuuta perheiden hyvinvoinnista ja suomalaisen yhteiskunnan tukemisesta.

Joulukampanjassa myös yksittäiset henkilöt voivat tukea
SOS-lapsikylän yhteistyökumppaneidensa kanssa järjestämä #piparikoti -kampanja on oiva tapa osallistua hyväntekeväisyyteen. Jokaisesta #piparikoti -Instagram-kuvasta menee yksi euro SOS-lapsikylän toiminnan tukemiseen. Kampanjan on SOS-lapsikylän kanssa järjestänyt Dr. Oetker.

#piparikoti-kampanja pyörähti käyntiin SOS-Lapsikylän järjestämässä yrityskumppanitapaamisessa 3.12. Jouluisessa ja lämminhenkisessä tapahtumassa vaihdettiin kuulumisia ja leivottiin tietenkin roppakaupalla piparkakkukoteja.

Henkilöt vasemmalta oikealle; Luja-yhtiöiden brändi- ja viestintäjohtaja Jussi Hirvelä, SOS-Lapsikylän toimitusjohtaja Marja Pajulahti ja SOS-Lapsikylän yritysyhteistyöpäällikkö Annemi Usva-Vänttinen.

Julkaistu: 24.04.2024

Pyörön päiväkodin rakentaminen käynnistyy

Pyörön uuden päiväkodin rakentajaksi on valittu Lujatalo Oy. Pyörön päiväkoti toteutetaan yhteistoiminnallisena KVR-urakkana. Kyseessä on laajuudeltaan 10-ryhmäinen päiväkoti, jonka pinta-ala on noin 2.800 neliömetriä. Hankinnan kokonaisbudjetti on n. 10 M€.

Lue lisää
Lisää uutisia