X
Julkaistu: 14.09.2017

Teknologiapäällikkö

Haemme Lujabetonille TEKNOLOGIAPÄÄLLIKKÖÄ kehittämään yhtiömme tuotantovälineitä ja prosesseja.

Toimit asiantuntijana kehitys- ja investointiprojekteissa. Roolisi on keskeinen myös kone- ja laitehankinnoissa sekä energian käyttöön sekä hankintaan liittyvissä asioissa. Teknologiapäällikkönä vastuullasi ovat teknologia- ja kuntokartoitukset ja vastaat myös patenttisalkun hoidosta. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, mukaan lukien teknologia-, kone- ja laitetoimittajat, alihankkijat ja patenttitoimistot.

Odotamme Sinulta hyvää osaamista ja kokemusta teollisuuden teknologioista, prosesseista, materiaaleista sekä koneista ja laitteista. Myös kokemus energian kilpailuttamisesta ja hankinnasta (sähkö, lämpö) on eduksi. Olet jo antanut näytöt osaamisestasi, mutta sinulla on edelleen vahva halu kehittyä. Henkilönä olet tehokas, innovatiivinen sekä yhteistyökykyinen ja sinulla on tehtävään soveltuva ylempi tekninen korkeakoulututkinto tai vastaava.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ja kasvuun panostavassa teollisessa konsernissa, jolla on vakaa ja kasvollinen perheyhtiöomistus. Toimipaikkasi on ensisijaisesti Siilinjärvellä, mutta myös muu Lujabetonin toimipaikka on mahdollinen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Lujabetoni, yksikönjohtaja Juha Kinnunen, puh. 044 5852 436 sekä Personnel Group, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, p. 050 4416658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi. Voit myös lähettää tekstiviestin numeroon 050 441 6658 niin otamme sinuun yhteyttä. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 1.10.2017 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.