X
Julkaistu: 14.09.2017

Kehityspäällikkö Lujabetonin elementtiliiketoimintaan

Vastaat tehtävässäsi elementtiliiketoiminnan kehitysprojekteista yhdessä yksikönjohdon kanssa. Roolisi on keskeinen kehityskohteiden löytämisessä sekä uusien kehityshankkeiden menestyksellisessä läpiviemisessä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon toimihenkilöiden ja myyntiorganisaation, mutta myös ulkoisten sidosryhmien, kuten laite- ja automaatiotoimittajien sekä oppilaitosten kanssa.

Odotamme Sinulta muutaman vuoden kokemusta tuotanto- ja / tai kehitystehtävistä. Et myöskään pelkää jalkautua tehtaan lattiatasolle hoitaessasi tuotannon kehityshankkeita. Toivomme sinulta vahvaa Excel -osaamista ja tilastollisten menetelmien hallintaa. Lean -filosofian ja tuotannonohjausjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Olet jo antanut näytöt osaamisestasi, mutta sinulla on edelleen vahva halu kehittyä. Henkilönä olet pitkäjänteinen, analyyttinen sekä yhteistyökykyinen ja sinulla on tehtävään soveltuva ylempi tekninen korkeakoulututkinto tai vastaava.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä kasvustrategian omaavassa teollisessa konsernissa, jolla on vakaa ja kasvollinen perheyhtiöomistus. Toimipaikkasi on ensisijaisesti Hämeenlinnassa, mutta myös muu Lujabetonin toimipaikka on mahdollinen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Lujabetoni, tuotantojohtaja Petteri Kiviranta, p. 044 585 2490 sekä Personnel Group, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, p. 050 4416658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi. Voit myös lähettää tekstiviestin numeroon 050 441 6658 niin otamme sinuun yhteyttä. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 1.10.2017 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.