X
Julkaistu: 16.05.2017

Finlandia-talolla Terveellinen työ -kilpailun palkintojenjakotilaisuus

Sosiaali- ja terveysministeriö palkitsi Lujatalon parhaana yrityksenä Terveellinen työ – Elämän eri vaiheissa -kampanjassa Finlandia-talolla.

Palkinnon luovuttivat Sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila ja ylijohtaja Leo SuomaaSTM. Palkinnon ottivat vastaan toimitusjohtaja Jussi Tanhuanpää, työhyvinvointipäällikkö Sari Tiainen ja työturvallisuuspäällikkö Jukka Moilanen.

https://lnkd.in/eSgTzfK

Julkaistu: 05.05.2022

Kokkolalainen NyCon on nyt Lujatalo

Kokkolalainen rakennusliike NyCon Oy on nyt osa Lujataloa. Kesällä 2021 tehdyssä yrityskaupassa Lujatalo osti NyCon Oy Ab:n koko osakekannan. Kaupassa NyCon Oy Ab:n omistus siirtyi kokonaisuudessaan Lujatalolle, mutta varsinainen siirtyminen Lujatalo-katon alle tapahtui 2.5.2022.

Lue lisää
Lisää uutisia