X
Julkaistu: 16.05.2017

Finlandia-talolla Terveellinen työ -kilpailun palkintojenjakotilaisuus

Sosiaali- ja terveysministeriö palkitsi Lujatalon parhaana yrityksenä Terveellinen työ – Elämän eri vaiheissa -kampanjassa Finlandia-talolla.

Palkinnon luovuttivat Sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila ja ylijohtaja Leo SuomaaSTM. Palkinnon ottivat vastaan toimitusjohtaja Jussi Tanhuanpää, työhyvinvointipäällikkö Sari Tiainen ja työturvallisuuspäällikkö Jukka Moilanen.

https://lnkd.in/eSgTzfK

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia