X
Julkaistu: 07.04.2017

Lujatalon Pohjanmaan yksikkö rakentaa Seinäjoen Vapaaseurakunnalle uuden kirkon, päiväkodin ja senioritalon

Lujatalon Pohjanmaan alueyksikkö rakentaa neuvottelu-urakkana Seinäjoen Vapaaseurakunnalle uuden kirkon, päiväkodin ja senioritalon. Urakan kokonaishinta on noin 8 miljoonaa euroa. Rakennustyöt alkavat elokuussa 2017.

 

Koulukadun ja Kivistöntien kulmaan rakennettavasta Seinäjoen Vapaaseurakunnan kirkosta tulee eräänlainen monitoimikeskus. Siihen tulee sali 450 henkilölle ja ruokasali 200 henkilölle. Lisäksi kirkkorakennus tarjoaa monitoimisalin ja pienempiä tiloja muun muassa partiolaisille. Lisäksi kirkon alakertaa tulee tilat yksityiselle päiväkodille, yhteensä 64 lapselle.

Kirkon tontille rakennetaan lisäksi kuusikerroksinen, ikäihmisille suunnattu kerrostalo, jossa on yhteensä 28 asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 40 ja 75 neliön välillä. Tuleva senioritalo on asuntoyhtiö, jonka asunto-osakkeet tulevat aikanaan avoimeen myyntiin.

Lisätietoja: Aluejohtaja Heimo Hantula, heimo.hantula@luja.fi, puh: 044 5852968

 

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia