X
Julkaistu: 28.03.2017

Muutoksia Lujan hallituksessa

Jussi Tanhuanpää on jättänyt Lujan hallituksen siirryttyään Lujatalon toimitusjohtajaksi. Hänen tilalleen Lujan hallitukseen on kutsuttu tekniikan lisensiaatti Timo Kohtamäki (s.1963).

Tekn.lis. Timo Kohtamäki työskentelee Foudia Housing Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana. Hän on myös jäsenenä mm. Kreate Oy:n, Softroi Oy:n, Are Oy:n sekä Vallila Interior Oy:n hallituksissa. Timo Kohtamäellä on pitkä kokemus rakennusalasta. Hän on muun muassa toiminut vuosina 2009 – 2014 Lemminkäinen Oy:n toimitusjohtajana.

Timo Kohtämäki on Lujan hallituksen jäsen vuodesta 2017

 

Lisätietoa Lujan hallituksesta

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia