X
Julkaistu: 28.03.2017

Muutoksia Lujan hallituksessa

Jussi Tanhuanpää on jättänyt Lujan hallituksen siirryttyään Lujatalon toimitusjohtajaksi. Hänen tilalleen Lujan hallitukseen on kutsuttu tekniikan lisensiaatti Timo Kohtamäki (s.1963).

Tekn.lis. Timo Kohtamäki työskentelee Foudia Housing Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana. Hän on myös jäsenenä mm. Kreate Oy:n, Softroi Oy:n, Are Oy:n sekä Vallila Interior Oy:n hallituksissa. Timo Kohtamäellä on pitkä kokemus rakennusalasta. Hän on muun muassa toiminut vuosina 2009 – 2014 Lemminkäinen Oy:n toimitusjohtajana.

Timo Kohtämäki on Lujan hallituksen jäsen vuodesta 2017

 

Lisätietoa Lujan hallituksesta

Julkaistu: 05.05.2022

Kokkolalainen NyCon on nyt Lujatalo

Kokkolalainen rakennusliike NyCon Oy on nyt osa Lujataloa. Kesällä 2021 tehdyssä yrityskaupassa Lujatalo osti NyCon Oy Ab:n koko osakekannan. Kaupassa NyCon Oy Ab:n omistus siirtyi kokonaisuudessaan Lujatalolle, mutta varsinainen siirtyminen Lujatalo-katon alle tapahtui 2.5.2022.

Lue lisää
Lisää uutisia