X
Julkaistu: 13.03.2017

Lujatalon toimitusjohtaja vaihtuu

Lujatalon toimitusjohtaja vaihtuu, kun yrityksen nykyinen toimitusjohtaja DI Arto Pohjonen siirtyy uusiin tehtäviin yrityksen ulkopuolelle ja hänen tilallaan uutena toimitusjohtajana aloittaa RI Jussi Tanhuanpää.

Lujatalon hallitus ja toimitusjohtajana vuodesta 2011 toiminut Arto Pohjonen ovat keskenään sopineet, että Arto Pohjonen jättää yrityksen ja siirtyy uusiin haasteisiin yrityksen ulkopuolelle. Arton tilalla Lujatalon uutena toimitusjohtajana aloittaa 16.3.2017 Jussi Tanhuanpää.

Rakennusinsinööri Jussi Tanhuanpää (56) tuntee hyvin Lujatalon. Hän on toiminut Luja-yhtiöiden hallituksen jäsenenä vuodesta 2015 asti. Hän siirtyy tehtävään Finnpark Oy:n toimitusjohtajan paikalta.

Jussi Tanhuanpäällä on pitkä kokemus rakennusalasta. Hän on toiminut eri rakennusalan tehtävissä vuodesta 1985 lähtien – enimmäkseen NCC:lla, jossa hän toimi viimeksi aluejohtajana ja toimialajohtajana.

Jussi Tanhuanpään pitkäaikainen harrastus on lasten ja nuorten koripallovalmennus sekä muu seuratyö. Hän kertoo perustavansa elämänsä sekä työnsä arvopohjaan, joka vastaa erittäin hyvin Lujia arvoja. Jussi Tanhuanpää pitää kunnia-asiana päästä johtamaan perinteikästä suomalaista perheyhtiötä.

Lisätietoa:
Luja-yhtiöt, Hallituksen puheenjohtaja Hannu Isotalo, 044 585 2600, hannu.isotalo@luja.fi
Lujatalo, Toimitusjohtaja (16.3.2017 alkaen) Jussi Tanhuanpää, 020 789 5111, jussi.tanhuanpaa@luja.fi

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia