X
Julkaistu: 12.01.2015

Suomen Lujatyö ei kuulu Luja-yhtiöihin

Lujatalo Oy:n Hämeen alueyksikkö on käyttänyt Suomen Lujatyö Oy:ta aliurakoitsijana Hämeenlinnan Tuomelan koulun purku-urakassa. Mitään muuta tekemistä Luja-yhtiöillä ei Suomen Lujatyön kanssa ole, eikä Suomen Lujatyö kuulu nimestään huolimatta Luja-yhtiöihin tai sen lähipiiriin.

Lujatalo Oy on nyt purkanut sopimuksensa Suomen Lujatyö Oy:n kanssa. Purku-urakkaa hoitavalla Suomen Lujatyö Oy:lla on ollut epäselvyyksiä muun muassa palkanmaksussa. Lupauksista huolimatta Suomen Lujatyö Oy ei ole hoitanut asioita kuntoon. Lujatalo Oy etsii nyt uutta aliurakoitsijaa. Aliurakoitsijan vaihtumisella ei ole vaikutusta Tuomelan koulun peruskorjauksen aikatauluun.

Julkaistu: 05.05.2022

Kokkolalainen NyCon on nyt Lujatalo

Kokkolalainen rakennusliike NyCon Oy on nyt osa Lujataloa. Kesällä 2021 tehdyssä yrityskaupassa Lujatalo osti NyCon Oy Ab:n koko osakekannan. Kaupassa NyCon Oy Ab:n omistus siirtyi kokonaisuudessaan Lujatalolle, mutta varsinainen siirtyminen Lujatalo-katon alle tapahtui 2.5.2022.

Lue lisää
Lisää uutisia