X
Julkaistu: 12.01.2015

Suomen Lujatyö ei kuulu Luja-yhtiöihin

Lujatalo Oy:n Hämeen alueyksikkö on käyttänyt Suomen Lujatyö Oy:ta aliurakoitsijana Hämeenlinnan Tuomelan koulun purku-urakassa. Mitään muuta tekemistä Luja-yhtiöillä ei Suomen Lujatyön kanssa ole, eikä Suomen Lujatyö kuulu nimestään huolimatta Luja-yhtiöihin tai sen lähipiiriin.

Lujatalo Oy on nyt purkanut sopimuksensa Suomen Lujatyö Oy:n kanssa. Purku-urakkaa hoitavalla Suomen Lujatyö Oy:lla on ollut epäselvyyksiä muun muassa palkanmaksussa. Lupauksista huolimatta Suomen Lujatyö Oy ei ole hoitanut asioita kuntoon. Lujatalo Oy etsii nyt uutta aliurakoitsijaa. Aliurakoitsijan vaihtumisella ei ole vaikutusta Tuomelan koulun peruskorjauksen aikatauluun.

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia