X
Julkaistu: 24.11.2014

Lujatalo maksaa nastarenkaat töihin pyöräileville lujalaisille

Lujatalo Oy tulee tämän syksyn ja talven aikana maksamaan nastarenkaat kaikille henkilöstöön kuuluville, jotka kulkevat työmatkansa polkupyörällä. Nastarenkaiden kustantamisella halutaan kannustaa henkilökuntaa jatkamaan työmatkapyöräilyä, vaikka talvi ja liukkaat kelit väistämättä lähenevät.

Työmatkaliikunta on hyödyllistä niin vireystilan ylläpidon kuin yleisen hyvinvoinninkin kannalta, mutta lumen ja jään takia tapaturmariski kasvaa. Työturvallisuuspäällikkö Jukka Moilasen käyntiin polkaiseman nastarengastempauksen toivotaan edistävän terveitä elämäntapoja, liikuntaa sekä turvallisuutta.

– Haluamme tempauksella osoittaa, että 0-tapaturmaa on Lujatalon tavoite. Henkilökunnan hyvinvointi sekä turvallisuus työmatkoillakin ovat osa tapaturmatonta tulevaisuutta, mikä on henkilön ja koko yrityksen etu, kertoo Moilanen. Moilanen toivookin aktiivista osanottoa ja turvallisia työmatkoja Lujatalon henkilöstölle.

Lisätietoja:
työturvallisuuspäällikkö Jukka Moilanen, puhelin 044 585 2824, jukka.moilanen@luja.fi

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia