X
Julkaistu: 08.04.2014

Lujatalossa työtyytyväisyys Suomen huippua

Talouselämä kirjotti numerossaan 8. ammattiliitto Pron tekemästä työelämän tyytyväisyyttä kartoittavasta tutkimuksesta, jossa Lujatalo menestyi erittäin hyvin ja oli kärkiyrityksiä.

Ammattiliitto Pron työmarkkinatutkimuksen mukaan toimihenkilöiden työelämäänsä liittyvät tyytyväisyyserot ovat kärjistyneet. Noin 10 prosenttia kokee työelämänsä kurjaksi ja noin 10 prosenttia taas loistavaksi.
Tällä hetkellä työelämätyytyväisyyden kärjessä olevia yrityksiä ovat Valio, Lujatalo, Finnvera, Borealis Polymers ja Kemijoki.

Ammattiliitto Pron työmarkkinatutkimusta (TMT) on toteutettu vuodesta 2008 lähtien ja se antaa luotettavan kuvan suomalaisen työelämän todellisuudesta. Tutkimus tehdään vakiintuneiden tutkimusperiaatteiden mukaisesti tilastolainsäädäntöä noudattaen. Tutkimusaineisto erottelee hieman yli 100 suurempaa yritystä tai konsernia.

Vuositasolla työmarkkinatutkimukseen vastaa lähes 30 000 toimihenkilöä, jotka työskentelevät teollisuuden, yksityisten palvelujen, finanssialan sekä ict- ja viestintäalojen toimihenkilö-, asiantuntija- ja esimiestehtävissä.

Linkki alkuperäiseen lähteeseen:http://www.proliitto.fi/fi/media/uutiset/taantuma-ajanut-tyoelaman-laskevaan-kierteeseen.html

Julkaistu: 05.05.2022

Kokkolalainen NyCon on nyt Lujatalo

Kokkolalainen rakennusliike NyCon Oy on nyt osa Lujataloa. Kesällä 2021 tehdyssä yrityskaupassa Lujatalo osti NyCon Oy Ab:n koko osakekannan. Kaupassa NyCon Oy Ab:n omistus siirtyi kokonaisuudessaan Lujatalolle, mutta varsinainen siirtyminen Lujatalo-katon alle tapahtui 2.5.2022.

Lue lisää
Lisää uutisia