X
Julkaistu: 08.04.2014

Lujatalossa työtyytyväisyys Suomen huippua

Talouselämä kirjotti numerossaan 8. ammattiliitto Pron tekemästä työelämän tyytyväisyyttä kartoittavasta tutkimuksesta, jossa Lujatalo menestyi erittäin hyvin ja oli kärkiyrityksiä.

Ammattiliitto Pron työmarkkinatutkimuksen mukaan toimihenkilöiden työelämäänsä liittyvät tyytyväisyyserot ovat kärjistyneet. Noin 10 prosenttia kokee työelämänsä kurjaksi ja noin 10 prosenttia taas loistavaksi.
Tällä hetkellä työelämätyytyväisyyden kärjessä olevia yrityksiä ovat Valio, Lujatalo, Finnvera, Borealis Polymers ja Kemijoki.

Ammattiliitto Pron työmarkkinatutkimusta (TMT) on toteutettu vuodesta 2008 lähtien ja se antaa luotettavan kuvan suomalaisen työelämän todellisuudesta. Tutkimus tehdään vakiintuneiden tutkimusperiaatteiden mukaisesti tilastolainsäädäntöä noudattaen. Tutkimusaineisto erottelee hieman yli 100 suurempaa yritystä tai konsernia.

Vuositasolla työmarkkinatutkimukseen vastaa lähes 30 000 toimihenkilöä, jotka työskentelevät teollisuuden, yksityisten palvelujen, finanssialan sekä ict- ja viestintäalojen toimihenkilö-, asiantuntija- ja esimiestehtävissä.

Linkki alkuperäiseen lähteeseen:http://www.proliitto.fi/fi/media/uutiset/taantuma-ajanut-tyoelaman-laskevaan-kierteeseen.html

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia