X
Julkaistu: 03.04.2014

Lujatalolle isot asuntokaupat sijoittajan kanssa

Lujatalon sijoittajakauppojen sarja sai jatkoa Lujatalon tehtyä merkittävät asuntokaupat Orava Asuinkiinteistörahasto Oyj:n kanssa Tampereella 31.3.2014. Kaupassa Asunto Oy Tampereen Ruuti -kohteen kaksikymmentä asuntoa myytiin Orava Asuinkiinteistörahasto Oyj:lle.

’Meillä on haluja ja valmiuksia lähteä jatkossa entistä enemmän tekemään yhteistyötä asuntosijoittajien ja -rahastojen kanssa’, linjaa Lujatalon visiota Pirkanmaan aluejohtaja Tuija Schmidt, yksi Luja-yhtiöiden omistajista ja kolmannen polven edustajista. Nyt tehdyt asuntokaupat noudattavat Lujatalon palveluista ratkaisuliiketoimintaan
-strategiaa, jossa puhtaasta urakoinnista siirrytään enemmän omaperusteiseen tuotantoon sekä neuvottelu-urakointiin.

Raholan sorakuopan uudehkolla asuinalueella sijaitseva Asunto Osakeyhtiö Ruuti valmistuu kesäkuussa 2014. Oravan kanssa tehtyjen kauppojen myötä kerrostalon kaikki 32 asuntoa on myyty.

’Tämä on merkittävä kauppa koko Lujatalon mittakaavassa. Kauppojen myötä pienennämme myymättömien valmiiden asuntojen määrää, mikä on tärkeä strateginen tavoitteemme’, sanoo Schmidt. ’Vaikka Pirkanmaa on vahvassa kasvussa oleva talousalue, tulee kuluttaja-asuntokauppa vielä tänä vuonna olemaan melko hiljaista myös tällä alueella’ ennakoi Schmidt.

Orava Asuntorahasto on Lujatalon tuorein asuntorahastokumppani. Orava on ensimmäinen suomalaisiin vuokra-asuntoihin sijoittava osakeyhtiömuotoinen kiinteistörahasto, joka toimii koko Suomen alueella. Rahastot avaavat mahdollisuuden asuntosijoittamiseen niillekin, joille se normaaliasuntokaupan ehdoin olisi mahdotonta. Rahastojen kanssa tehdyt asuntokaupat myös pienentävät asuntosijoituksen riskiä.

Lisätietoja: Aluejohtaja Tuija Schmidt, puhelin 044 585 2541, tuija.schmidt@luja.fi

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia