X
Julkaistu: 24.05.2013

Lujatalo rakentaa seurakuntayhtymälle 102 asuntoa Arabianrantaan

Lujatalo ja Helsingin seurakuntayhtymä allekirjoittivat hankesopimuksen kahden asunto-osakeyhtiön rakentamisesta keskiviikkona 22.5. Vuonna 2014 Arabianrantaan valmistuu 66 omistusasuntoa ja 36 vuokra-asuntoa.

Lujatalo rakentaa Helsingin seurakuntayhtymälle 102 asuntoa Arabianrantaan. Raivaustyöt tontilla ovat jo alkaneet. Suurin osa Asunto Oy Helsingin Berliininpihan ja Asunto Oy Helsingin Lontoonpihan asunnoista on kaksioita ja kolmioita.

Rakennusurakan arvo on 14 miljoonaa euroa.

”Kyseessä on merkittävä ja vaativa kohde. Pohjaolosuhteet ovat haasteelliset. Osa runko- ja vesikattotöistä ajoittuu sydäntalveen, mikä tuo vaikeuskerrointa rakentamiseen”, kertoo asuntorakentamisen työpäällikkö Risto Multala Lujatalolta.

Tontti sijaitsee Arabianrannan merimaisemissa Berliininkadun ja Lontoonkadun välissä, ja siihen rakennetaan kolme uutta asuintaloa. Yksi asuintaloista tulee 12-kerroksisena olemaan eräs alueen korkeimmista rakennuksista.

Lisätietoja:
Lujatalon asuntorakentamisen työpäällikkö Risto Multala 0445852716

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia