X
Julkaistu: 21.03.2012

Lujatalo mukana “Turvallisuus alkaa minusta” -kilpailussa

Lujatalo osallistuu tänäkin vuonna kansalliseen työturvallisuuskilpailuun. Kilpailun tavoitteena on löytää Suomessa toimiva talonrakennustyömaa, jossa työturvallisuusasiat ovat hoidettu esimerkillisellä tavalla. Kilpailun järjestävät Rakennusteollisuus RT ry ja RAKLI ry yhteistyökumppaneineen.

Mukana Lujatalolta on Kiinteistö Kuninkaankatu 22-24 Tampereelta.

Kaikkiaan kilpailuun ilmoittautui 41 työmaata eri puolilta Suomea.

Lujatalo on osallistunut kilpailuun myös aiempina vuosina. Viime vuonna Lujatalon Siilinjärvellä sijaitseva Campus Toivalan työmaa sai kunniamaininnan yltäen kilpailussa kolmannelle sijalle.

2011 rakennusalalla tapaturmataajuus oli 80 tapaturmaa miljoonaa työtuntia kohden.

Viime vuonna Lujatalossa kirjattiin 37,6 tapaturmaa miljoonaa työtuntia kohden. Tänä vuonna luku on 29,8.

– Näyttää siltä, että tämä vuosi on parempi kuin edellinen, kertoo työturvallisuuspäällikkö Jukka Moilanen.

Lujatalossa työturvallisuusasiat ja tapaturmataajuuden pienentäminen ovat tärkeässä roolissa. Työturvallisuuden eteen töitä tehdään hartiavoimin tarjoamalla oikeat työvälineet ja luomalla turvalliset puitteet työmaille. Tuoreimpana työturvallisuuskampanjana julkaistiin maaliskuussa turvallisuuspakka, työmaille suunniteltu opasvihko, jossa kerrotaan turvallisuutta lisääviä vinkkejä käytännön työskentelyyn.

– Olemme työturvallisuusasioissa aina kuulolla. Meille on tärkeätä kehittää toimintaa koko ajan, Jukka Moilanen kertoo.

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia