X
Julkaistu: 01.03.2012

Energiakatselmuksen voitti isännöitsijä Marianne Aho

Lujatalon Korjausrakentaminen 2012 -messuilla järjestämä energiakatselmusarvonta on ratkennut. Onnetar suosi isännöitsijä Marianne Ahoa. Hän saa NordBuildin suorittaman energiakatselmuksen taloyhtiölleen veloituksetta. Onnittelut!

Lujatalolla on uusi korjausrakentamisen konsepti, Luja-energiasaneeraus, josta lisätietoja löydät osoitteesta http://www.lujatalo.fi/luja-energiasaneeraus

Julkaistu: 05.05.2022

Kokkolalainen NyCon on nyt Lujatalo

Kokkolalainen rakennusliike NyCon Oy on nyt osa Lujataloa. Kesällä 2021 tehdyssä yrityskaupassa Lujatalo osti NyCon Oy Ab:n koko osakekannan. Kaupassa NyCon Oy Ab:n omistus siirtyi kokonaisuudessaan Lujatalolle, mutta varsinainen siirtyminen Lujatalo-katon alle tapahtui 2.5.2022.

Lue lisää
Lisää uutisia