X
Julkaistu: 01.03.2012

Energiakatselmuksen voitti isännöitsijä Marianne Aho

Lujatalon Korjausrakentaminen 2012 -messuilla järjestämä energiakatselmusarvonta on ratkennut. Onnetar suosi isännöitsijä Marianne Ahoa. Hän saa NordBuildin suorittaman energiakatselmuksen taloyhtiölleen veloituksetta. Onnittelut!

Lujatalolla on uusi korjausrakentamisen konsepti, Luja-energiasaneeraus, josta lisätietoja löydät osoitteesta http://www.lujatalo.fi/luja-energiasaneeraus

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia