X
Julkaistu: 26.01.2012

Lujatalo on mukana Korjausrakentaminen 12 -messuilla

Lujatalo Oy on mukana Korjausrakentaminen 12 -messuilla osastolla 10C. Tervetuloa tutustumaan uuteen Luja-energiasaneeraus konseptiimme.

Markkinoiden asukasystävällisin julkisivu- ja energiasaneeraus 1960- 80-luvun kerrostaloihin teollisen korjausrakentamisen keinoin. EU nostaa energia- ja ilmastonäkökulmaa entistä enemmän esille asuinrakennusten korjausrakentamisessa ja ohjaa direktiiveillä parempaan energiatehokkuuteen. Suurin perusparannustarve on 1960–1980-luvun rakennuksissa, joissa korjausten arvo on vuosittain noin 240 miljoonaa euroa. Tarve korjauksiin olisi vielä paljon suurempikin. Tulevissa määräyksissä eri rakennuksille annetaan E-luvun yläraja, jota ei saa ylittää. Kokonaisenergiankulutuksen yläraja kerrostaloille tulee olemaan 130 kWh/m2 vuodessa.

Osallistu kilpailuun osastollamme 10C ja osallistu ilmaisen kiinteistön energiakatselmuksen arvontaan!

Julkaistu: 05.05.2022

Kokkolalainen NyCon on nyt Lujatalo

Kokkolalainen rakennusliike NyCon Oy on nyt osa Lujataloa. Kesällä 2021 tehdyssä yrityskaupassa Lujatalo osti NyCon Oy Ab:n koko osakekannan. Kaupassa NyCon Oy Ab:n omistus siirtyi kokonaisuudessaan Lujatalolle, mutta varsinainen siirtyminen Lujatalo-katon alle tapahtui 2.5.2022.

Lue lisää
Lisää uutisia