X
Julkaistu: 26.01.2012

Lujatalo on mukana Korjausrakentaminen 12 -messuilla

Lujatalo Oy on mukana Korjausrakentaminen 12 -messuilla osastolla 10C. Tervetuloa tutustumaan uuteen Luja-energiasaneeraus konseptiimme.

Markkinoiden asukasystävällisin julkisivu- ja energiasaneeraus 1960- 80-luvun kerrostaloihin teollisen korjausrakentamisen keinoin. EU nostaa energia- ja ilmastonäkökulmaa entistä enemmän esille asuinrakennusten korjausrakentamisessa ja ohjaa direktiiveillä parempaan energiatehokkuuteen. Suurin perusparannustarve on 1960–1980-luvun rakennuksissa, joissa korjausten arvo on vuosittain noin 240 miljoonaa euroa. Tarve korjauksiin olisi vielä paljon suurempikin. Tulevissa määräyksissä eri rakennuksille annetaan E-luvun yläraja, jota ei saa ylittää. Kokonaisenergiankulutuksen yläraja kerrostaloille tulee olemaan 130 kWh/m2 vuodessa.

Osallistu kilpailuun osastollamme 10C ja osallistu ilmaisen kiinteistön energiakatselmuksen arvontaan!

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia