X
Julkaistu: 20.12.2011

Lujatalo urakoi Luhdan uuden pääkonttorin Lahteen

Lujatalo Salpausselän Rakentajat Oy ja Luhta ovat allekirjoittaneet Luhdan pääkonttori- ja tehtaanmyymälärakennuksen projektinjohtourakkasopimuksen 14.12.2011.

Lujatalo Salpausselän Rakentajat rakentaa Luhdan pääkonttori- ja tehtaanmyymälärakennuksen Lahden portin alueelle Renkomäkeen. Teräksestä ja lasista rakentuvaan kiinteistöön tulee 13 kerrosta konttori-ja tehdasmyymälän tiloja. Hankkeen urakkasumma nousee noin 30 miljoonaan euroon. Kerrosalaa on runsaat 11 200 neliömetriä ja rakennuksen tunnusmerkkinä toimii 56 metriä korkea torni. Pääkonttorin rakennustyöt aloitettiin lokakuussa 2011 ja tavoitteena on, että rakennus on valmis vuoden 2012 lopulla. Rakennuksen suunnittelusta vastaa helsinkiläistoimisto Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Mika Wilenius, puh. 050 592 0372, Lujatalo Salpausselän Rakentajat

Julkaistu: 05.05.2022

Kokkolalainen NyCon on nyt Lujatalo

Kokkolalainen rakennusliike NyCon Oy on nyt osa Lujataloa. Kesällä 2021 tehdyssä yrityskaupassa Lujatalo osti NyCon Oy Ab:n koko osakekannan. Kaupassa NyCon Oy Ab:n omistus siirtyi kokonaisuudessaan Lujatalolle, mutta varsinainen siirtyminen Lujatalo-katon alle tapahtui 2.5.2022.

Lue lisää
Lisää uutisia