X
Julkaistu: 15.12.2011

Lujatalo sai kunniamaininnan työturvallisuuskilpailussa

Lujatalon Siilinjärvellä sijaitseva Campus Toivalan työmaa sijoittui vuoden 2011 valtakunnallisessa “Turvallisuus alkaa minusta” -työturvallisuuskilpailussa kolmanneksi. Kilpailussa oli mukana Suomen 39 parhainta työmaata.

Jaetulle ykkössijalle pääsivät 98:lla pisteellä YIT Rakennus Oy:n Asunto Oy Kuopion Kaijankulma ja Skanska Talonrakennus Oy:n As Oy Turun Weräjänvahti. Kilpailu oli viiden loppukilpailuun päässeen osalta erittäin tasainen, joten kilpailun ohjausryhmä päätti palkita kunniamaininnoin loput kolme loppukilpailussa mukana ollutta työmaata.

Kunniamaininnat saivat:
– Kotimäenkadun Erityisasumisyksikkö, Lappeenranta / NCC Rakennus Oy (95 pistettä)
– Campus Toivala, Siilinjärvi,/ Lujatalo Oy (93 pistettä)
– As Oy Lapuan Jokihovi / YIT Rakennus Oy (88 pistettä)

Campus Toivalan organisaatio:
Vastaava työnjohtaja: Pekka Laakkonen
Työnjohtajat: Juha Hyvärinen, Marko Savolainen ja Jari Poikolainen.
Työsuojeluvaltuutettu: Reijo Tirkkonen.

Lujatalo onnittelee kaikkia viiden parhaan joukkoon päässeitä työturvallisuuden edistämisestä!

Julkaistu: 05.05.2022

Kokkolalainen NyCon on nyt Lujatalo

Kokkolalainen rakennusliike NyCon Oy on nyt osa Lujataloa. Kesällä 2021 tehdyssä yrityskaupassa Lujatalo osti NyCon Oy Ab:n koko osakekannan. Kaupassa NyCon Oy Ab:n omistus siirtyi kokonaisuudessaan Lujatalolle, mutta varsinainen siirtyminen Lujatalo-katon alle tapahtui 2.5.2022.

Lue lisää
Lisää uutisia