X
Julkaistu: 15.12.2011

Lujatalo sai kunniamaininnan työturvallisuuskilpailussa

Lujatalon Siilinjärvellä sijaitseva Campus Toivalan työmaa sijoittui vuoden 2011 valtakunnallisessa “Turvallisuus alkaa minusta” -työturvallisuuskilpailussa kolmanneksi. Kilpailussa oli mukana Suomen 39 parhainta työmaata.

Jaetulle ykkössijalle pääsivät 98:lla pisteellä YIT Rakennus Oy:n Asunto Oy Kuopion Kaijankulma ja Skanska Talonrakennus Oy:n As Oy Turun Weräjänvahti. Kilpailu oli viiden loppukilpailuun päässeen osalta erittäin tasainen, joten kilpailun ohjausryhmä päätti palkita kunniamaininnoin loput kolme loppukilpailussa mukana ollutta työmaata.

Kunniamaininnat saivat:
– Kotimäenkadun Erityisasumisyksikkö, Lappeenranta / NCC Rakennus Oy (95 pistettä)
– Campus Toivala, Siilinjärvi,/ Lujatalo Oy (93 pistettä)
– As Oy Lapuan Jokihovi / YIT Rakennus Oy (88 pistettä)

Campus Toivalan organisaatio:
Vastaava työnjohtaja: Pekka Laakkonen
Työnjohtajat: Juha Hyvärinen, Marko Savolainen ja Jari Poikolainen.
Työsuojeluvaltuutettu: Reijo Tirkkonen.

Lujatalo onnittelee kaikkia viiden parhaan joukkoon päässeitä työturvallisuuden edistämisestä!

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia