X
Julkaistu: 04.10.2011

Lujatalo Oy on myynyt Veritas Eläkevakuutukselle Sola Business Valley -kiinteistön

Lujatalo Oy ja Veritas Eläkevakuutus ovat 27.9.2011 allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Veritas on ostanut Lujatalon Espoon Leppävaarassa rakenteilla olevan Sola Business Valley -toimistokiinteistön.

Lujatalo Oy rakentaa Espoon Leppävaaraan uutta muuntojoustavaa toimitilakokonaisuutta, Sola Business Valley -kiinteistöä. Rakennus valmistuu vuoden 2012 lopussa ja siihen tulee vuokrattavaa toimitila-alaa noin 16 600 m2. Vuokralaiseksi taloon on tulossa Lujatalo Oy:n lisäksi myös Aditro Oy ja Schneider Electric Finland Oy.

”Panostaminen pääkaupunkiseudun isoon kiinteistökohteeseen sopii tässä tilanteessa meille ja Sola Business Valley oli meille siksi varsin houkutteleva sijoituskohde”, Veritas Eläkevakuutuksen kiinteistöjohtaja Peter Karlsson kertoo. ”Ja tietenkin tilat, joissa on jo valmiit vuokralaiset, ovat aina erityisen kiinnostavia”.

”Sola Business Valley toteutetaan kansainvälisen LEED-sertifikaatin ympäristöluokitusten mukaisesti, joten tämän energiatehokkaan rakennuksen käyttökustannukset pysyvät kurissa myös tulevaisuudessa ja kiinteistö säilyttää hyvin arvonsa”, linjaa Lujatalo Oy:n aluejohtaja Heimo Hantula.

Lujatalo Oy kartoittaa jatkuvasti myös uusia toimitilahankkeita. Se on juuri vahvistanut resurssejaan uudella kiinteistökehityspäälliköllä, joka keskittyy erityisesti pääkaupunkiseudun hankekehitykseen.

Myyjän taloudellisena neuvonantajana on toiminut Newsec Advice Oy. Kauppahintaa ei kommentoida.

Lisätietoja:
Aluejohtaja Heimo Hantula, puh. 044 585 2968, Lujatalo Oy
Kiinteistöjohtaja Peter Karlsson, puh. 010 5501, Veritas Eläkevakuutus

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia