X
Julkaistu: 19.08.2011

Lujatalon toimitusjohtaja Tapio Pitkänen siirtyy Finndomon palvelukseen

Lujatalon toimitusjohtaja Tapio Pitkänen aloittaa syksyn aikana työt pientalovalmistaja Finndomossa, jonne hänet on kutsuttu toimitusjohtajaksi.

Lujatalon toimitusjohtaja Tapio Pitkänen siirtyy Finndomon toimitusjohtajaksi syyskuun alussa, johon asti hän työskentelee vielä Lujatalossa. Uuden toimitusjohtajan hakuprosessi on jo käynnistetty. Finndomo-konserniin kuuluvat emoyhtiö Finndomo Oy sekä tytäryhtiöt Finndomo Rakennus Oy, Finndomo Ikkunat Oy, Lagerholm Finnsauna Oy, Finndomo Invest Oy ja OOO Finndomo Rus sekä Suomen Kotiasunnot Oy.

“Minut kutsuttiin Finndomon toimitusjohtajaksi. Samalla minulle tarjottiin mahdollisuutta ryhtyä pienosakkaaksi. Seitsämän Lujaa vuotta ovat olleet minulle antoisia. Työ on ollut kiinnostavaa ja haastavaa. Erityisesti haluan kiittää johtoryhmää ja henkilöstöä saamastani tuesta kehittäessämme Lujaa yhä menestyvämmäksi yritykseksi.”, sanoo Tapio Pitkänen

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia