X
Julkaistu: 19.08.2011

Lujapalvelut Oy myyty Coor Service Managementille

Coor Service Management (Coor) on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se ostaa ostaa Lujatalolta, Sponsor Capitalilta ja muilta osakkailta Lujapalvelut Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä Lujapalvelut Oy siirtyy syksyn aikana pois Luja-brändistä ja toimii jatkossa Coorin nimen ja yritysilmeen alla. Lujapalvelujen toiminta ja koko henkilöstö siirtyvät osaksi uutta kokonaisuutta.

Coorin tavoitteena on olla johtava ulkoistuspalvelujen tarjoaja Suomessa ja nyt tehty kauppa oli iso askel siihen suuntaan. Coor Service Management Oy ja Lujapalvelut Oy muodostavat kaupan jälkeen yhdessä merkittävän kokonaisuuden, jonka yhteenlaskettu liikevaihto on 50 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on yhteensä 850. Kaupan toteutuminen edellyttää vielä kilpailuviranomaisten hyväksyntää, mikä tultaneen saamaan syyskuussa.

”Yrityskauppa vahvistaa kilpailukykyämme ja antaa meille entistä paremman mahdollisuuden lisäarvon tarjoamiseen asiakkaillemme kestävällä tavalla,” kertoo toimitusjohtaja Johan Mild Lujapalveluista. Hänestä tulee yrityskaupan myötä Coorin johtoryhmän jäsen.

Lujatalon hallituksen puheenjohtaja Hannu Isotalo uskoo, että Coor tuo toimintaan positiivisen vaikutuksen. Isotalo sanoo, ettei Lujapalveluissa ollut kyse Luja-yhtiöille merkittävästä liiketoiminnasta. Luja-yhtiöön kuuluva Lujatalo omistaa Lujapalveluista 17 %.

”Olemme innoissamme tästä yrityskaupasta. Lujapalvelut on erittäin hyvin johdettu palvelutoimittaja, jolla on paljon alan osaamista. Yrityskauppa täydentää maantieteellistä peittoamme Suomessa ja yhtiöidemme palvelut muodostavat entistä kilpailukykyisemmän tarjoaman yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaillemme. Tavoitteenamme on olla alan johtava toimija, myös Suomessa,” kertoo Coorin toimitusjohtaja Ulf Wretskog.

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia