X
Julkaistu: 01.05.2010

Fescon menestyi TM-rakennusmaailman tuotevertailussa

Fescon sai parhaan pistemäärän TM-rakennusmaailman (1/2010) tekemässä vedeneristevertailussa yleisarvosanalla 8,9. Mukana oli yhteensä 12 eri vedeneristettä. Raati kiitteli Fesconin Vesieristettä erityisesti vedenpitävyydestä, asiallisista työstöominaisuuksista sekä kalvopaksuuden erinomaisesta saavutettavuudesta.

Lataa koko Tekniikan Maailman artikkeli tästä (pdf)

Vesieriste on osa Fesconin vedeneristysjärjestelmää, jolla on VTT:n tuotesertifikaatti VTT-C-870-06.

Julkaistu: 16.10.2023

Hyväntekeväisyys on osa Lujan vastuullisuutta

Luja-yhtiöt haluaa perheyhtiönä noudattaa toiminnassaan kestävän liiketoiminnan periaatteita. Tämä tarkoittaa asiakaskeskeisyyden lisäksi sitä, että olemme mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, eettisin keinoin ja Lujia arvoja noudattaen.

Lue lisää
Lisää uutisia