X
Julkaistu: 01.05.2010

Fescon menestyi TM-rakennusmaailman tuotevertailussa

Fescon sai parhaan pistemäärän TM-rakennusmaailman (1/2010) tekemässä vedeneristevertailussa yleisarvosanalla 8,9. Mukana oli yhteensä 12 eri vedeneristettä. Raati kiitteli Fesconin Vesieristettä erityisesti vedenpitävyydestä, asiallisista työstöominaisuuksista sekä kalvopaksuuden erinomaisesta saavutettavuudesta.

Lataa koko Tekniikan Maailman artikkeli tästä (pdf)

Vesieriste on osa Fesconin vedeneristysjärjestelmää, jolla on VTT:n tuotesertifikaatti VTT-C-870-06.

Julkaistu: 05.05.2022

Kokkolalainen NyCon on nyt Lujatalo

Kokkolalainen rakennusliike NyCon Oy on nyt osa Lujataloa. Kesällä 2021 tehdyssä yrityskaupassa Lujatalo osti NyCon Oy Ab:n koko osakekannan. Kaupassa NyCon Oy Ab:n omistus siirtyi kokonaisuudessaan Lujatalolle, mutta varsinainen siirtyminen Lujatalo-katon alle tapahtui 2.5.2022.

Lue lisää
Lisää uutisia