X

Luja työpaikkana

Rakennusalan suurkonsernina Luja tarjoaa monenlaisia tehtäviä vaativista kädentaito- ja palvelutehtävistä aina betoniteknologian suunnittelu- ja myyntitehtäviin. Työtä tehdään lähellä asiakasta ja ammattitaito punnitaan joka päivä. Lujalla Sinua odottaa vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuus itsenäiseen työhön, päätöksentekoon ja kehittymiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki. Katso alta avoimet työpaikat.

Hae paikkaa tai jätä avoin työhakemus

Työpäälliköitä Uudellemaalle

Tule vahvistamaan Uudenmaan alueyksikkömme asuntorakentamisen ja toimitila- ja korjausrakentamisen toimintojamme. Molempiin yksiköihin haemme toimintojen laajentuessa työpäälliköitä. Voit olla urakehitykselläsi jo pidemmälle ehtinyt rakennusalan ammattilainen tai uusia haasteita ottava, eteenpäin pyrkivä tulevaisuuden tekijä. Olet sosiaalinen, ulospäin suuntautunut ja tulet hyvin toimeen eri sidosryhmien kanssa. Tehtävästä suoriutumista edesauttaa myös, että olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen, aktiivinen ja haasteita pelkäämätön. Tehtävä edellyttää vähintään tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulutasoista koulutusta (rkm, rak. ins., DI jne.) työkokemuksesta riippuen.

Tulet vastaamaan yksikön aluepäällikön alaisuudessa sovittujen projektien hankinnoista ja vetämisestä. Kustannusten hallinta sekä ajalliset ja laadulliset tavoitteet ohjaavat tekemistäsi.

Tarjoamme Lujatalossa mahdollisuuden monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtäväkenttään, sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja ennen kesälomia:

– asuntorakentamisen työpäällikön tehtävästä: rakennuspäällikkö Harri Halinen, 044 585 2797 (ajalla 3.7.- 7.7.2017)

– toimitila- ja korjausrakentamisen työpäällikön tehtävästä: työpäällikkö Jyrki Tuohimetsä, 044 585 2856 (ajalla 3.7.- 7.7.2017)

– molemmista tehtävistä: henkilöstöjohtaja Tapio Huttunen, 044 585 2090 (ajalla 4.- 7.7. 2017)

Lisätietoja saa myös kesälomien jälkeen 31.7.2017 alkaen. Hakemukset 31.8.2017 mennessä alla olevasta linkistä.

Lähetä hakemus

Tekninen piirtäjä Hämeenlinnaan

Luja-hormielementti on rakennusvalmisosa, joka sisältää LVIS-asennukset osana seinämäistä betonirakennetta. Tärkeänä osana toimenkuvaa on aktiivinen yhteistyö hormielementtimyynnin, suunnittelun ja -tuotannon sekä asiakkaiden suunnittelijoiden kanssa. Tehtäviin kuuluu myös tarjouslaskentaa tukevia toimintoja.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, suunnitteluohjelmistojen käyttökokemusta, järjestelmällisyyttä sekä halua ja kykyä kehittää omaa työtänsä. Kokemus elementtirakentamisesta ja/tai LVIS-tekniikasta katsotaan eduksi.

Lisätietoja suunnitteluvastaava Petri Sainio 044 585 2099

Hakemukset palkkatoivomuksineen 6.8.2017 mennessä petri.sainio@luja.fi ja sami.nummela@luja.fi

Prosessinhoitajia pääkaupunkiseudulle

Vastaat betonin suhteutuksesta, valmistuksesta ja laadunvalvonnasta. Työnkuvaan kuuluu betonitilausten vastaanotto ja toimitustenjärjestelyt. Ja jotta hommia riittäisi niin samalla myyt ja neuvot pienasiakkaita.

Olet siis henkilö, joka pystyy hoitamaan monta asiaa yhtä aikaa. Odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen, kehityshakuinen ja vastuuntuntoinen. Kokemus ja betonimylläri/laborantti – kurssin suoritus katsotaan eduksi.

Koulutamme tehtävään ja annamme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä isossa yrityksessä. Maksamme kilpailukykyisen palkan.

Itsenäisen tehtäväkenttäsi tukena sinulla on hyvä tiimi sekä työtäsi helpottavat tehokkaat järjestelmät.

Lisätietoja tuotantopäällikkö Sami Kurjenmäki 044 585 2433

Hakemukset 1.9.2017 mennessä sami.kurjenmaki@luja.fi

Avoin työhakemus / rakentaminen

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / betoniteollisuus

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / Fescon

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Avoin työhakemus

Tutustu Lujiin työtehtäviin

Luja-yhtiöillä henkilökunnan osaamista arvostetaan ja kehittymistä tuetaan. Linkkien takaa voit lukea kuvauksia muutamista keskeisistä tehtävistä ja niissä vaadittavasta osaamisesta. Sieltä löytyy myös joitakin Lujien ammattilaisten haastatteluja videon muodossa.