X

Luja työpaikkana

Rakennusalan suurkonsernina Luja tarjoaa monenlaisia tehtäviä vaativista kädentaito- ja palvelutehtävistä aina betoniteknologian suunnittelu- ja myyntitehtäviin. Työtä tehdään lähellä asiakasta ja ammattitaito punnitaan joka päivä. Lujalla Sinua odottaa vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuus itsenäiseen työhön, päätöksentekoon ja kehittymiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki.
Katso alta avoimet työpaikat tai täytä avoin hakemus.

Hae avoimia paikkoja

Tietoliikenne- ja verkkoasiantuntija, Kuopio

Haemme tietoliikenne- ja verkkoasiantuntijaa tietohallintoyksikkömme infratiimiin Kuopioon. Seitsenhenkinen infratiimimme koostuu sekä kapasiteettipalveluista että käyttäjäpalveluista, ja tuleva rekrytointi tulee sijoittumaan näistä kapasiteettipalveluihin. Tärkeimmät tehtäväsi tulevat liittymään tietoliikenne- ja verkkoratkaisuiden suunnitteluun, itsenäiseen toteuttamiseen, ylläpitoon sekä toteutuksen valvontaan valittujen yhteistyökumppaniemme kanssa.

Alla olevan painikkeen kautta pääset lukemaan lisää IT-infraympäristöstämme, tehtävästä ja hakijatoivomuksistamme – sekä luonnollisesti hakemaan tehtävää. Tehtävän viimeinen hakupäivä on 18.4.2021, ja olemme tehneet hakemisen helpoksi puolestasi.

Jos puolestaan haluat kysyä tehtävästä lisää, niin tiedusteluihisi vastaa tietohallintojohtaja Matti Räsänen. Matin tavoitat hakuaikana parhaiten suosimalla sähköpostia (matti.rasanen@luja.fi), mutta jos mieluummin suosit puhelimen käyttöä niin tavoitat Matin sekä perjantaina 9.4. klo 9-12 että tiistaina 13.4. klo 11:30-13:00 numerosta 044 585 2636.

Lue lisää ja hae paikkaa

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA JA TYÖNJOHTAJIA, UUSIMAA ASUNTORAKENTAMINEN (jatkuva haku)

Vastaavana työnjohtajana toimit uusien työmaiden ja työmaaorganisaation vastuullisena vetäjänä. Työnjohtajana työpäiväsi koostuu pääosin vastuullasi olevien työvaiheiden työnjohdosta sekä aliurakoitsijoiden ohjauksesta sovitulla työmaalla.

Odotamme sinulta

• soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI, DI)

• kokemusta työmaan johtamisesta ja toteutuksesta

• vastuullisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta

• hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä

• digitaalisen rakentamisen ymmärtämistä ja valmiutta tietomallintamisen hyödyntämiseen tai sen oppimiseen

• työturvallisuuden huomioimista kaikessa toiminnassasi

Lujatalossa tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän hyvähenkisessä työyhteisössä, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä vahva yhdessä tekemisen meininki!

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantojohtaja Harri Halinen, p. 044 585 2797 / harri.halinen@luja.fi

Hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake alla olevasta linkistä. Voit lisätä liitteeksi vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n.

Lue lisää ja hae paikkaa

ELEMENTTISUUNNITTELIJA/TEKNINEN PIIRTÄJÄ HÄMEENLINNAAN TAI JÄRVENPÄÄHÄN

Lujabetoni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva betoniteollisuuskonserni, jossa työskentelee yli 900 lujaa ammattilaista, 31 tehtaalla Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Kilpailukykymme perustuu vahvaan betoniosaamiseen, omaan asiakasohjautuvaan tuotekehitykseen ja tehokkaaseen toimintaan. Lujabetoni on tunnustettu myös alan vetovoimaisimpana työnantajana – panostamme henkilöstömme hyvinvointiin kattavasti ja tarjoamme laajat kehittymismahdollisuudet.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan tai Järvenpäähän

ELEMENTTISUUNNITTELIJAA/TEKNISTÄ PIIRTÄJÄÄ

osaksi Luja-Superlaatta -tiimiä.

Luja-Superlaatta -tiimi vastaa tuotteen tuotantokuvien tekemisestä. Tehtävä sisältää esim. Detaljien tuottamista, laataston suunnittelua, tuotantokuvien valmistusta sekä pätevyydestä riippuen rakennesuunnittelua. Toimit tehtävässä elementtisuunnittelun asiantuntijana yhteistyössä rakennuttajien, suunnittelijoiden, myynnin ja tuotannon kanssa.

Edellytämme sinulta:

Teknisen piirtäjän koulutusta tai muuta soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim. rakennusinsinööri)

Aikaisempi työkokemusta elementtisuunnittelusta tai rakennesuunnittelusta katsotaan eduksi

Sujuvia it-taitoja vähintään toimisto-ohjelmistojen osalta ja hyvää valmiutta omaksua tarvittaessa uusia sovelluksia

Suunnitteluohjelmistojen käyttökokemus katsotaan eduksi (esim. Tekla, Autocad)

Sujuvaa suomen kielen taitoa

Arvostamme tulevissa lujalaisissa positiivista työotetta, yhteistyökykyä, täsmällisyyttä, taitoa viedä asioita eteenpäin sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus.

Tarjoamme sinulle vaihtelevat, mielenkiintoiset, työtehtävät hyvässä työporukassa ja vakaan työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä.

Mikäli ura Lujabetonilla voisi olla seuraava suuntasi, ole meihin yhteydessä niin keskustellaan tarkemmin! Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista voit kysyä suunnittelupäällikkö Petri Sainiolta, puh. 044 585 2099 tai sähköpostitse petri.sainio@luja.fi (lomalla 19.4.-2.5.2021) TAI tuotepäällikkö Samu Mäkelältä, puh. 044 585 2473 tai sähköpostitse samu.makela@luja.fi

Lähetä hakemuksesi viimeistään 2.5.2021 alla olevasta painikkeesta. Liitä hakemukseesi kattava CV sekä palkkatoiveesi.

Hae paikkaa

TEKNINEN PIIRTÄJÄ HÄMEENLINNAAN

Lujabetoni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva betoniteollisuuskonserni, jossa työskentelee yli 900 lujaa ammattilaista, 31 tehtaalla Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Kilpailukykymme perustuu vahvaan betoniosaamiseen, omaan asiakasohjautuvaan tuotekehitykseen ja tehokkaaseen toimintaan. Lujabetoni on tunnustettu myös alan vetovoimaisimpana työnantajana – panostamme henkilöstömme hyvinvointiin kattavasti ja tarjoamme laajat kehittymismahdollisuudet.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan

TEKNISTÄ PIIRTÄJÄÄ

osaksi Luja-hormielementtien suunnittelutiimiä.

Teknisen piirtäjän tehtävään kuuluu Luja-hormielementtien tuotantokuvien piirtäminen ja myynnin avustaminen teknisissä asioissa. Toimit tehtävässä läheisessä yhteistyössä hormielementtiemyynnin, suunnittelun ja tuotannon, sekä asiakkaiden suunnittelijoiden kanssa.

Menestyäksesi tässä tehtävässä, sinulla tulisi olla tekninen koulutus sekä kokemusta suunnitteluohjelmien käytöstä.

Aiempi kokemus suunnittelutehtävistä sekä elementtirakentamisesta ja/tai LVIS-tekniikasta katsotaan tehtävässä eduksi, mutta voit hyvin olla myös vasta uraasi aloitteleva, tuleva luja ammattilainen. Myös tietomallinnusosaaminen on tehtävässä eduksi.

Mikäli ura Lujabetonilla voisi olla seuraava suuntasi, ole meihin yhteydessä niin keskustellaan tarkemmin! Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista voit kysyä suunnittelupäällikkö Petri Sainiolta, puh. 044 585 2099 tai sähköpostitse petri.sainio@luja.fi

Lähetä hakemuksesi viimeistään 21.4.2021 alla olevasta painikkeesta.

Hae paikkaa

TUOTANNON TYÖNJOHTAJA JÄRVENPÄÄN TEHTAALLE

Lujabetoni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva betoniteollisuuskonserni, jossa työskentelee yli 900 lujaa ammattilaista, 31 tehtaalla Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Kilpailukykymme perustuu vahvaan betoniosaamiseen, omaan asiakasohjautuvaan tuotekehitykseen ja tehokkaaseen toimintaan. Lujabetoni on tunnustettu myös alan vetovoimaisimpana työnantajana – panostamme henkilöstömme hyvinvointiin kattavasti ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.

Lujabetonin Järvenpäässä sijaitsevalla, vuonna 2018 käynnistyneellä megatehtaalla, on tuotantolinjat Luja-Superlaatan, ontelolaatan ja seinäelementtien tuotantoa varten. Viimeisimpänä tehtaalla aloitettiin Lujabetonin uutuusinnovaation, Luja-Superkylpyhuoneen valmistus.

Etsimme nyt modernille Järvenpään tehtaallemme

TUOTANNON TYÖNJOHTAJAA

vastaamaan betonielementtien tuotantoprosessin johtamisesta, henkilöstöstä sekä työturvallisuudesta. Itsenäisen tehtäväkenttäsi tukena sinulla on osaava organisaatio ja työtäsi helpottavat tehokkaat järjestelmät. Henkilönä olet yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja kehityshaluinen. Olet työhösi sitoutuva ammattilainen, jolla on soveltuva tekninen koulutus, kuten rakennusinsinöörin, rakennusteknikon tai kone- ja tuotantotekniikan insinöörin koulutus. Voit olla myös uraasi aloitteleva tai opintojasi viimeistelevä tuleva ammattilainen. Työkokemus elementtituotannosta tai muusta valmistavasti teollisuudesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme ison, vakavaraisen talon edut, sekä monipuolisen tehtäväkentän kehittyvässä työympäristössä, jossa työn tekeminen on kiinnostavaa ja etenemismahdollisuudet ovat hyvät.

Mikäli voisit olla etsimämme tuleva lujabetonilainen, lähetä hakemuksesi alla olevasta painikkeesta viimeistään 30.4.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Risto-Matti Valta, puh. 044 585 2200 tai risto-matti.valta@luja.fi.

Hae paikkaa

TUOTANNONTYÖNTEKIJÖITÄ KÄRSÄMÄEN ELEMENTTITEHTAALLE

Lujabetoni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva betoniteollisuuskonserni, jossa työskentelee yli 900 lujaa ammattilaista, 31 tehtaalla Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Kilpailukykymme perustuu vahvaan betoniosaamiseen, omaan asiakasohjautuvaan tuotekehitykseen ja tehokkaaseen toimintaan. Lujabetoni on tunnustettu myös alan vetovoimaisimpana työnantajana, panostamme henkilöstömme hyvinvointiin kattavasti ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.

Betonituotteita ja -elementtejä valmistava Pohjois-Pohjanmaan Kärsämäen elementtitehdas on koko toimintansa ajan kasvattanut tasaisesti elementtituotannon määrää, ja tehtaan tuotantoprosesseja ja tehokkuutta pyritään jatkuvasti kehittämään. Kärsämäen tehtaan 400 metriä pitkässä ja 40 metriä leveässä tuotantohallissa on valmiudet ja tilaa valmistaa lisäksi suuria elementtejä. Uusimpana lisäyksenä Kärsämäen elementtitehtaan tuotantoon kuuluu Luja-Superkylpyhuone -moduulien valmistus.

Etsimme nyt Kärsämäen tehtaallemme

TUOTANNONTYÖNTEKIJÖITÄ

betonielementtien, teräsbetonipaalujen sekä kylpyhuonomoduulien valmistukseen.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Asenne ja halu oppia uutta ratkaisee. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva koulutus ja/tai aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä.

Odotamme sinulta:

– tarkkuutta ja täsmällisyyttä

– reipasta ja rehtiä asennetta

– oma-aloitteisuutta

– joustavuutta sekä luotettavuutta

– hyvää fyysistä kuntoa

– tiimityöskentelytaitoja

– suomen kielen taitoa

– valmiutta vuorotyöhön

Jos Lujabetoni voisi olla seuraava suunta urallasi, ota yhteyttä valmistuspäällikkö Ari Tikkaseen, puh. 044 585 2195 tai ari.tikkanen@luja.fi

SÄHKÖASENTAJA JÄRVENPÄÄN TEHTAALLE

Lujabetoni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva betoniteollisuuskonserni, jossa työskentelee yli 900 lujaa ammattilaista, 31 tehtaalla Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Kilpailukykymme perustuu vahvaan betoniosaamiseen, omaan asiakasohjautuvaan tuotekehitykseen ja tehokkaaseen toimintaan. Lujabetoni on tunnustettu myös alan vetovoimaisimpana työnantajana, panostamme henkilöstömme hyvinvointiin kattavasti ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.

Lujabetonin Järvenpäässä sijaitsevalla, vuonna 2018 käynnistyneellä megatehtaalla on tuotantolinjat Luja-Superlaatan, ontelolaatan ja seinäelementtien tuotantoa varten. Viimeisimpänä tehtaalla aloitettiin Lujabetonin uutuusinnovaation, Luja-Superkylpyhuoneen valmistus.

Etsimme nyt modernille Järvenpään tehtaallemme

SÄHKÖASENTAJAA

teollisuuden sähköasennus-, ennakkohuolto- ja kunnossapitotehtäviin.

Sinulla tulisi olla sähköasentajan perustutkinto ja mielellään vähintään muutaman vuoden työkokemus (1-5v) vastaavista tehtävistä. Mekaanisen kunnossapidon tuntemus on tehtävässä eduksi. Työtä tehdään tällä hetkellä keskeytyvässä 2-vuorossa. Huomioimme myös vastavalmistuneet tässä haussa, joten ole meihin rohkeasti yhteydessä niin katsotaan josko voisimme rakentaa sinulle sopivan urapolun lujaksi ammattilaiseksi.

Arvostamme tulevissa lujalaisissa positiivista työotetta sekä yhteistyötaitoja ja edellytämme tinkimätöntä asennetta työturvallisuusasioiden suhteen. Meillä saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja koulutuksen sekä osaavan ja mukavan työporukan tuen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät hyvässä työporukassa ja vakaan työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä hyvine henkilöstöetuineen.

Kysy lisää työstä ja Järvenpään tehtaasta Tehdaspalvelupäällikkö Jouni Heikkuriselta 044 585 2110.

Hakemuksen voit täyttää helposti alla olevasta linkistä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Täytä hakemus

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ JÄRVENPÄÄN TEHTAALLE

Lujabetoni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva betoniteollisuuskonserni, jossa työskentelee yli 900 lujaa ammattilaista, 31 tehtaalla Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Lujabetoni on tunnustettu alan vetovoimaisimpana työnantajana, panostamme henkilöstömme hyvinvointiin kattavasti ja tarjoamme laajat kehittymismahdollisuudet. Tarjoamme vaihtelevat työtehtävät hyvässä työporukassa ja vakaan työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä kattavine henkilöstöetuineen.

Lujabetonin Järvenpäässä sijaitsevalla, vuonna 2018 käynnistyneellä megatehtaalla, on tuotantolinjat Luja-Superlaatan, ontelolaatan ja seinäelementtien tuotantoa varten. Viimeisimpänä tehtaalla aloitettiin Lujabetonin uutuusinnovaation, Luja-Superkylpyhuoneen valmistus.

Etsimme nyt modernille Järvenpään tehtaallemme

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ seinä- ja superlaattatuotantoon

Työtehtävät sisältävät monipuolisesti mm. muotin kasausta, raudoitusta, betonivaluja ja eristämistä.

Voit olla jo kokenut betonialan ammattilainen tai vasta uransa alkutaipaleella oleva rakennusalan tekijä. Rakennusalan koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta tärkeintä työssä on positiivinen työote – meillä saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja koulutuksen, sekä osaavan työporukan tuen. Lisäksi edellytämme tinkimätöntä asennetta työturvallisuusasioiden suhteen.

Jos Lujabetoni voisi olla seuraava suunta urallasi, täytä meille hakemus alla olevasta “Hae paikkaa” -painikkeesta. Olemme sinuun yhteydessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Voit kysyä meiltä lisätietoja tehtävistä tai Lujabetonista työnantajana:

Ontelo- ja superlaattatuotannon valmistuspäällikkö Jari Taivalantti 044 585 2201 tai jari.taivalantti@luja.fi

Seinätuotannon valmistuspäällikkö Kaido Urm 044 585 2081 tai kaido.urm@luja.fi

Hae paikkaa

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / rakentaminen

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / betoniteollisuus

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Avoin työhakemus / Fescon

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Avoin työhakemus

Katso videoita erilaisista toimenkuvista Lujalla

Kunnossapidon asentaja ja työnohjaaja

Lujabetoni Oy

Tuotekehitysinsinööri

Fescon Oy

Betonimies

Lujabetoni Oy

Asiakaspalveluinsinööri

Lujatalo Oy

Kirvesmies

Lujatalo Oy

Työpäällikkö

Lujatalo Oy

Työnjohtaja

Lujatalo Oy

Tuotantoinsinööri

Lujatalo Oy

Tietomallinnuspäällikkö

Lujatalo Oy

Prosessinhoitaja

Lujabetoni Oy

Tuotannonsuunnittelija

Lujabetoni Oy

Työnjohtoharjoittelija

Lujabetoni Oy

Myyntipäällikkö

Lujabetoni Oy

Laadunvalvontapäällikkö

Fescon Oy

Myyntipäällikkö

Fescon Oy

Tutustu Lujiin työtehtäviin

Luja-yhtiöillä henkilökunnan osaamista arvostetaan ja kehittymistä tuetaan. Linkkien takaa voit lukea kuvauksia muutamista keskeisistä tehtävistä ja niissä vaadittavasta osaamisesta. Sieltä löytyy myös joitakin Lujien ammattilaisten haastatteluja videon muodossa.