X

Luja työpaikkana

Rakennusalan suurkonsernina Luja tarjoaa monenlaisia tehtäviä vaativista kädentaito- ja palvelutehtävistä aina betoniteknologian suunnittelu- ja myyntitehtäviin. Työtä tehdään lähellä asiakasta ja ammattitaito punnitaan joka päivä. Lujalla Sinua odottaa vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuus itsenäiseen työhön, päätöksentekoon ja kehittymiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki. Katso alta avoimet työpaikat.

Hae paikkaa tai jätä avoin työhakemus

Avoin työhakemus / rakentaminen

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Täytä avoin hakemus

Tekninen piirtäjä Hämeenlinnaan

Luja-hormielementti on rakennusvalmisosa, joka sisältää LVIS-asennukset osana seinämäistä betonirakennetta. Tärkeänä osana toimenkuvaa on aktiivinen yhteistyö hormielementtimyynnin, suunnittelun ja -tuotannon sekä asiakkaiden suunnittelijoiden kanssa. Tehtäviin kuuluu myös tarjouslaskentaa tukevia toimintoja.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, suunnitteluohjelmistojen käyttökokemusta, järjestelmällisyyttä sekä halua ja kykyä kehittää omaa työtänsä. Kokemus elementtirakentamisesta ja/tai LVIS-tekniikasta katsotaan eduksi.

Lisätietoja suunnitteluvastaava Petri Sainio 044 585 2099

Hakemukset palkkatoivomuksineen 6.8.2017 mennessä petri.sainio@luja.fi ja sami.nummela@luja.fi

Talousjohtaja

Tervetuloa suurimman suomalaisen betoniteollisuusyrityksen talousjohtajaksi

Haemme vakavaraiseen ja kasvavaan Lujabetoni-konserniin

TALOUSJOHTAJAA

ottamaan kokonaisvastuun yhtiömme liiketoimintalähtöisestä taloushallinnosta ja –johtamisesta.

Fokuksesi tehtävässä on talousjohtamisessa ja liiketoimintojen kannattavuuden kehittämisessä. Osallistut vahvasti strategiamme luomiseen ja toteuttamiseen sekä linjaorganisaatioiden sparraukseen. Tukenasi on vahva taloushallinnon tiimi sekä tehokkaat järjestelmät. Kuulut yhtiön johtoryhmään ja raportoit konsernin toimitusjohtajalle.

Odotamme Sinulta vahvaa liiketoimintalähtöistä otetta taloushallintoon, usean vuoden kokemusta talousjohtamisesta, vankkaa ulkoisen laskennan hallintaa sekä vahvaa IT-osaamista. Pystyt tukemaan liiketoimintoja vahvalla budjetointi-, raportointi- ja controller-osaamisellasi. Pystyt myös kehittämään taloushallinnon ja raportoinnin tietojärjestelmiä. Olet jo antanut näytöt osaamisestasi, mutta Sinulla on edelleen halua kehittyä. Henkilönä olet tehokas, joustava sekä yhteistyökykyinen ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus.

Tarjoamme Sinulle erittäin mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän kansainvälisessä kasvustrategian omaavassa teollisessa konsernissa, jolla on vakaa ja kasvollinen perheyhtiöomistus. Toimipaikkasi on Lujabetonin pääkonttorissa Siilinjärvellä, noin 25 km Kuopiosta pohjoiseen. Kuopion dynaaminen kaupunkiympäristö yhdistettynä luonnonläheiseen asumiseen ja hyviin palveluihin tarjoaa upean elämänlaadun.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Mikko Isotalo, puh. 044 5852 305, henkilöstöjohtaja Mikko Satuli, puh. 044 5852 015 sekä Personnel Group, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, p. 050 4416658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi. Voit myös lähettää tekstiviestin numeroon 050 441 6658 niin otamme sinuun yhteyttä. Kaikki yhteydenotot ovat ehdottoman luottamuksellisia. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 21.6.2017 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.

Lähetä hakemus

Avoin työhakemus / Fescon

Vaikka Lujalla ei juuri nyt olisikaan paikkoja virallisesti auki, tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Voit jättää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä, kun profiilisi mukaisia paikkoja tulee hakuun.

Avoin työhakemus

Tutustu Lujiin työtehtäviin

Luja-yhtiöillä henkilökunnan osaamista arvostetaan ja kehittymistä tuetaan. Linkkien takaa voit lukea kuvauksia muutamista keskeisistä tehtävistä ja niissä vaadittavasta osaamisesta. Sieltä löytyy myös joitakin Lujien ammattilaisten haastatteluja videon muodossa.