X
Julkaistu: 29.11.2017

Osta työtä Suomeen 1.12. tai vaikka joka päivä!

Luja on mukana Suomalaisen Työn Liiton Osta työtä Suomeen –päivän vietossa. Kannustamme kanssaihmisiä ja yrityksiä pohtimaan ostokäyttäytymistään vähintäänkin perjantaina 1.12., miksei useamminkin.

Nimittäin tutkitusti on todistettu, että ostoilla on iso merkitys. Jos jokainen suomalainen ostaisi kympillä kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi vuositasolla noin 10.000 työpaikkaa. Pienistä virroista koostuu suuri puro. Työllisyyden tukeminen ostamalla on senkin takia tärkeä asia, että suomalaisen tuotteen hinnasta palautuu monta kymmentä prosenttia takaisin julkiselle sektorille. Näillä varoilla katetaan hyvinvointimme kustannuksia. Samalla myös muiden yrittäjien tulot lisääntyvät eli ostaessasi suomalaista tuet myös yrittäjyyttä.

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään joulukuun ensimmäisenä perjantaina. Tänä vuonna se on 1.12. Ostetaan siis joulukuun ensimmäisenä vain suomalaisia tuotteita ja palveluita. Tehdään siitä tapa!

Tiesitkö muuten, että selvä enemmistö suomalaisista (91 %) pitää Suomessa valmistetun tuotteen valintaa vastuullisena tekona. Valinnan katsotaan muun muassa edistävän kotimaan työllisyystilannetta ja tukevan suomalaisia yrityksiä.

Luja on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla yli 60 vuotta. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy. Konsernin liikevaihto on lähes 500 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 1350 työntekijää 27 paikkakunnalla. www.luja.fi, facebook.com/luja-yhtiot

Linkistä pääset katsomaan Osta työtä Suomeen -videon.

Julkaistu: 19.02.2018

Lujabetonille suuri betonipaalutoimitus Lahden uuteen eteläiseen kehätiehen

Lujabetoni on solminut Destian kanssa sopimuksen betonipaalutoimituksesta Vt 12 Lahden eteläiseen kehätiehen. ST-urakkana toteutettavassa hankkeessa Lujabetoni toimittaa kohteen kaikki betonipaalut, yhteensä noin 160 kilometriä. Betonipaalutoimitus on erittäin suuri ja arvoltaan lähes viisi miljoonaa euroa, vastaten noin 15 %:a Suomen vuosittaisesta betonipaalumarkkinasta.

Lue lisää
Lisää uutisia