X
Julkaistu: 11.09.2017

Lujabetoni tuo markkinoille ontelolaatan kerrostalorakentamiseen

Lujabetoni laajentaa ontelolaattatuotevalikoimaansa tuomalla markkinoille erityisesti kerrostalorakentamiseen kehitetyn O37-ontelolaatan. Tuotelanseerauksella Lujabetoni tarjoaa asiakkailleen tehokkaan menetelmän kerrostalojen välipohjarakentamiseen.

– Kerrostalorakentamisen buumin jatkuessa Suomessa korkealla, tarjoamme nyt rakentajalle täyskoneellisesti valetun perusvälipohjaratkaisun asuinhuoneistojen välipohjarakentamiseen, kertoo Lujabetonin aluemyyntipäällikkö Kari Lohikoski.

Ontelolaattavälipohjan haasteet asuntorakentamisessa ääneneristyksen ja märkätilojen korkeuksien suhteen hallitaan sujuvasti O37-ontelolaatan riittävän massiivisuuden ja O37K-laatan kylpyhuonesyvennyksen kautta.

Tuoteuudistuksen yhteydessä Lujabetoni uudistaa kaikkien ontelolaattojen tunnukset elementtisuunnittelu.fi:n suositusten mukaisiksi. Lujabetoni luopuu tulevaisuudessa L-alkuisista yrityskohtaisista tunnuksista ja siirtyy suunnittelua ja rakentamista helpottaviin yleisesti käytettyihin tunnuksiin. Elementtitunnusten yhtenäistäminen helpottaa ja edesauttaa myös elementtikohteiden 3D-mallinnusta, missä Lujabetoni on saavuttanut useita palkintoja toimialan kärkiyrityksenä.

– Olemme Lujabetonilla tehneet päätöksen luopua yrityskohtaisista ontelolaatta-tunnuksista. Yrityskohtaisten tunnusten parissa tuskailu ei ole kenenkään etu, ja siirtymällä yhtenäisiin tunnuksiin autamme suunnittelijoita heidän työssään, sanoo projektipäällikkö Kari Kokkonen.

Uudet ontelolaatat valmistetaan Lujabetonin Hämeenlinnan tehtaalla. Ensimmäiset kohteet on jo tehty onnistuneesti ja toimituksia pystytään nyt tekemään kilpailukykyisesti koko eteläiseen Suomeen.

Lisätietoja:
Lujabetoni, aluemyyntipäällikkö Kari Lohikoski, p. 044 585 2484, kari.lohikoski@luja.fi
Lujabetoni, projektipäällikkö Kari Kokkonen, p. 044 585 2304, kari.kokkonen@luja.fi

Julkaistu: 14.05.2018

Lujabetoni investoi talotekniikkahormien tuotannon laajentamiseen Hämeenlinnassa ja luo uusia työpaikkoja

Lujabetoni investoi talotekniikkahormien liiketoimintaansa tehdaslaajennuksella Hämeenlinnan Kantolassa. Investoinnin myötä Luja-hormielementtien valmistuskapasiteetti nostetaan vastaamaan asuntorakentamisen korkeasuhdanteen tarpeisiin yhdessä rintamassa Järvenpään tehtaan käyttöönoton kanssa. Samalla Lujabetoni vahvistaaasemiaan keskeisellä toimipaikkakunnallaan Hämeenlinnassa.

Lue lisää
Julkaistu: 09.04.2018

Lujabetonin ja VR Trackin yhteistyö infratuotteissa jatkuu

Lujabetoni ja VR Track Oy ovat allekirjoittaneet puitesopimuksen vuosiksi 2018-2020 ja sen lisäksi option kahdeksi vuodeksi. Lujabetoni iloitsee sopimuksesta, sillä yrityksen ratateknisiä tuotteita valmistaville tehtaille  sopimus tuo tärkeää perustuotantoa ja varmistaa siten työllisyyttä paikkakunnilla.

Lue lisää
Lisää uutisia