X
Julkaistu: 03.02.2017

Suomi täyttää sata vuotta, Luja juhlii mukana!

Luja-yhtiöt juhlii suomalaista työtä Suomen itsenäisyyden juhlavuoden Made by Finland –kampanjassa. Kampanja on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja.

Made by Finland juhlii Suomen suurta juhlavuotta, rohkaisee tuntemaan ylpeyttä monimuotoista suomalaista työtä kohtaan ja kertoo, millaisella työllä suomalaista hyvinvointia rakennetaan.

Luja-yhtiöt on yli kuusikymmentä -vuotias suomalainen rakennusalan perheyritys. Kovalla työllä yhdeksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä kasvaneen Lujan tietä ovat viitoittaneet koko sen historian ajan viisi vahvaa arvoa. Nämä samat arvot ovat edelleen ohjenuorana kaikessa Lujan toiminnassa. Yrityksen menestys perustuu lisäksi pitkäjänteisyyteen ja sitoutuneisuuteen, ominaisuuksiin, joita Luja arvostaa myös jokaisessa työntekijässään.

– Suomen 100 –vuotisjuhlavuoden pääteemaksi olemme valinneet vastuullisuuden. Vastuullisuus tässä yhteydessä on vastuuta työntekijöistä ja työympäristöstä. Nostamme keskiöön yksittäisiä Lujia osaajia ja annamme heidän kertoa työstään. Lujalla arvostamme osaavaa henkilöstöämme ja haluamme että tekijät itsekin ymmärtävät panoksensa kokonaisuudessa. Osaava ja yritykseen sitoutunut henkilöstö on myös yksi Lujan tärkeimpiä menestystekijöitä, sanoo Luja-yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja, vuorineuvos Hannu Isotalo.

– Jokaisen lujalaisen työ on merkityksellistä ja kaikkien panosta tarvitaan, jotta olemme tärkeä työllistäjä ja osa suomalaista yhteiskuntaa vielä seuraavatkin sata vuotta, Hannu Isotalo kiteyttää.

Suomi 100 –vuotta teema tulee olemaan esillä erilaisin tavoin juhlavuoden ajan sekä Lujan henkilökunnalle että muillekin sidosryhmille suunnatussa viestinnässä. – Hyödynnämme Made by Finland –kampanjan yhteisiä materiaaleja kuten Avoimet ovet –tapahtumaa ja Klaus Härön ohjaamaa Seuraavat sata vuotta –filmiä. Näiden lisäksi meillä on omaa juhlavuoden ohjelmaa, kertoo Luja-yhtiöiden brändi- ja viestintäjohtaja Jussi Hirvelä.

Käy katsomassa Suomi 100-vuotta mainosfilmi

Tutustu Made by Finland -kampanjaan

 

Lisätietoja kampanjasta:
Paula Lahdenperä, viestintäpäällikkö, Luja-yhtiöt, p. 044 585 2749, paula.lahdenpera@luja.fi

Julkaistu: 16.11.2017

Lujabetonilta uusi huipputeknologian tuote välipohjarakentamiseen

Luja-Superlaatta tuo täysin uutta teknologiaa ja helppoutta elementtipohjaiseen kerrostalorakentamiseen. Tuote on 3,0 m leveä laattaelementti, joka sisältää valmiit kylpyhuone- ja lattialämmitysasennukset. Lisäksi Luja-Superlaatta on nykyisiä ratkaisuja edullisempi, nopeampi asentaa, ääneneristävämpi ja paloturvallisempi. Tuote on saatavilla välittömästi kerrostalokohteisiin ja muihin monikerrostiloihin kuten toimistoihin ja sairaaloihin.

Lue lisää
Julkaistu: 16.11.2017

Lujabetonin uuden teknologian Luja-Superlaatta pilottikohteissa

Lujabetonin markkinoille tuoma välipohjatuote Luja-Superlaatta on herättänyt suurta kiinnostusta eri rakentajatahojen keskuudessa. Vireillä on useita hankkeita, joissa Luja-Superlaattaa tullaan käyttämään välipohjaratkaisuna. Ensimmäiset käynnistyvät ja suunnitteilla olevat kohteet ovat Fira Oy:n helmikuussa 2018 alkava asuinkerrostalokohde sekä Avain Yhtiöt Oy:n kanssa suunnitteluvaiheessa oleva suuri asuinkerrostalokohde.

Lue lisää
Lisää uutisia